Силва: Вратићу се у Валенсију!

"А каријеру бих волео да завршим у Лас Палмасу"!

Фудбал 03.04.2015 | 09:40
Силва: Вратићу се у Валенсију!

Један од најбољих фудбалера Манчестер Ситија Шпанац Давид Силва одбацио је спекулације да ће напустити клуб и на лето прећи у Барселону.

Шпански медији пренели су да је Силва незадовољан у Ситију јер клуб не може да направи озбиљнији искорак у Лиги шампиона и да размишља о одласку.
"Тренутно не размишљам о повратку у Примеру. Уколико бих се враћао, сигурно не бих искључио бивши клуб Валенсију, а жеља ми је да каријеру завршим у Лас Палмасу. Веома сам задовољан у Ситију јер имам подршку свих. Освојили смо све домаће трофеје и преостало нам је само да постанемо прваци Европе", рекао је Силва, а преноси Дејли експрес.

Силва је рођен у градићу Аргунијегину на Канарским острвима, али је прошао фудбалску школу Валенсије из које је 2010. године за 24.000.000 фунти прешао у Сити. У дресу Грађана одиграо је 214 утакмица, постигао 41 гол и освојио две титуле у Премијер лиги, као и по један ФА куп, Лига куп и Комјунити шилд.

Он је током каријере играо играо на позајмици за Еибар и Селту, док је за репрезентацију Шпаније наступио 87 пута, дао 22 гола и освојио титуле првака Европе (2008. и 2012), као и Мундијал 2010. године.

Коментари / 0

Оставите коментар