Silva: Vratiću se u Valensiju!

"A karijeru bih voleo da završim u Las Palmasu"!

Fudbal 03.04.2015 | 09:40
Silva: Vratiću se u Valensiju!

Jedan od najboljih fudbalera Mančester Sitija Španac David Silva odbacio je spekulacije da će napustiti klub i na leto preći u Barselonu.

Španski mediji preneli su da je Silva nezadovoljan u Sitiju jer klub ne može da napravi ozbiljniji iskorak u Ligi šampiona i da razmišlja o odlasku.
"Trenutno ne razmišljam o povratku u Primeru. Ukoliko bih se vraćao, sigurno ne bih isključio bivši klub Valensiju, a želja mi je da karijeru završim u Las Palmasu. Veoma sam zadovoljan u Sitiju jer imam podršku svih. Osvojili smo sve domaće trofeje i preostalo nam je samo da postanemo prvaci Evrope", rekao je Silva, a prenosi Dejli ekspres.

Silva je rođen u gradiću Argunijeginu na Kanarskim ostrvima, ali je prošao fudbalsku školu Valensije iz koje je 2010. godine za 24.000.000 funti prešao u Siti. U dresu Građana odigrao je 214 utakmica, postigao 41 gol i osvojio dve titule u Premijer ligi, kao i po jedan FA kup, Liga kup i Komjuniti šild.

On je tokom karijere igrao igrao na pozajmici za Eibar i Seltu, dok je za reprezentaciju Španije nastupio 87 puta, dao 22 gola i osvojio titule prvaka Evrope (2008. i 2012), kao i Mundijal 2010. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar