Ајакс и Тотенхем ''видјели'' Луку Јовића!

Представници два клуба долазе на вечити дерби 25. априла како би на делу још једном видели суперталентованог нападача.

Фудбал 03.04.2015 | 09:00
Ајакс и Тотенхем ''видјели'' Луку Јовића!

Јесен је обележила стагнација, али зато пролеће протиче у играчком напретку Луке Јовића. Суперталентовани нападач постигао је првенац за Црвену звезду у судару са Војводином, затим погодио мрежу Спартака, да би најјаче особине демонстрирао на квалификационом турниру омладинских репрезентација у Холандији. Млади центарфор посебно је био инспирисан у судару са Швајцарском када је за 45 минута на терену постигао два гола и имао две асистенције, практично сам победивши ривала.

На (не)срећу Црвене звезде, Лукином сјајну у Холандији присуствовали су представници Ајакса и Тотенхема и били импресионирани квалитетима српског нападача, преноси Спорт. Они су његово име два пута подвукли, а најавили су да ће бити присутни у ложи стадиона Рајко Митић на наредном вечитом дербију који је заказан за 25. април.

Црвена звезда је недавно продужила уговор са Луком Јовићем до 2018. године, и на тај начин осигурала зараду. Међутим, нема сумње да би Јовић врло лако могао раније преко границе, посебно ако у наставку првенства буде инспирисан. На радару скаута у Холандији су били Грујић и Вукашин Јовановић. Игре штопера посматрали су представници Монпељеа, Бордоа, Лила и Селтика.
„Задовољни су играма Јовановића. Грујић и Јовић су само потврдили квалитет“, рекао је менаџер Звездиног штопера Раде Ћалдовић.

Коментари / 0

Оставите коментар