Ajaks i Totenhem ''vidjeli'' Luku Jovića!

Predstavnici dva kluba dolaze na večiti derbi 25. aprila kako bi na delu još jednom videli supertalentovanog napadača.

Fudbal 03.04.2015 | 09:00
Ajaks i Totenhem ''vidjeli'' Luku Jovića!

Jesen je obeležila stagnacija, ali zato proleće protiče u igračkom napretku Luke Jovića. Supertalentovani napadač postigao je prvenac za Crvenu zvezdu u sudaru sa Vojvodinom, zatim pogodio mrežu Spartaka, da bi najjače osobine demonstrirao na kvalifikacionom turniru omladinskih reprezentacija u Holandiji. Mladi centarfor posebno je bio inspirisan u sudaru sa Švajcarskom kada je za 45 minuta na terenu postigao dva gola i imao dve asistencije, praktično sam pobedivši rivala.

Na (ne)sreću Crvene zvezde, Lukinom sjajnu u Holandiji prisustvovali su predstavnici Ajaksa i Totenhema i bili impresionirani kvalitetima srpskog napadača, prenosi Sport. Oni su njegovo ime dva puta podvukli, a najavili su da će biti prisutni u loži stadiona Rajko Mitić na narednom večitom derbiju koji je zakazan za 25. april.

Crvena zvezda je nedavno produžila ugovor sa Lukom Jovićem do 2018. godine, i na taj način osigurala zaradu. Međutim, nema sumnje da bi Jović vrlo lako mogao ranije preko granice, posebno ako u nastavku prvenstva bude inspirisan. Na radaru skauta u Holandiji su bili Grujić i Vukašin Jovanović. Igre štopera posmatrali su predstavnici Monpeljea, Bordoa, Lila i Seltika.
„Zadovoljni su igrama Jovanovića. Grujić i Jović su samo potvrdili kvalitet“, rekao je menadžer Zvezdinog štopera Rade Ćaldović.

Komentari / 0

Ostavite komentar