Милинковић: Фали ми вријеме!

Тренер Партизана Зоран Милинковић каже да је задовољан како ствари теку, али да тиму и њему недостаје времена, преноси ’Спорт’.

Фудбал 03.04.2015 | 08:20
Милинковић: Фали ми вријеме!

“Од четвртка смо коначно комплетни, пошто су се минулих дана вратили А репрезентативци, затим играчи из младе селекције, на крају и омладинци. Утисци су за сада веома добри, момци заиста добро раде и створила се позитивна слика“, каже Милинковић.

Новом тренеру црно-белих посао лакшим чини чињеница да зна неке фудбалера.

“Са појединим играчима веома добро познајем и све радимо у ходу, најбрже што можемо у овом тренутку“, рекао је Милинковић.

Нова имена у стручном штабу јессу Илија Столица и Зоран Лончар.

“То указује да ће Партизан бити офанзиван у будућности. Ради се о некада сјајним нападачима са добрим каријерама. Лончар је легенда Ариса и ОФК Београда, Столица, пак, бивши играч Партизана са осчличном иностраном каријером. Али оно што је најважније, поседују изузетне људске квалитете“.

Доскорашњи тренер Вождовца једино жали што нема више времена на располагању.

“Сваки тренер има своју визију и идеју како би тим требало да изгледа на терену. Једино што у овом моменту немамо на располагању, то је – време. Нисмо били заједно до пре дан-два, али рекао сам већ и раније да је то нормално у Партизану јер тим увек има велики број репрезентативаца. Зато ћемо се на самом почетку ослонити на оно што је до сада било добро, а онда временом кориговати у смеру неких мојих идеја“, закључио је Милинковић, преноси Спорт.

Коментари / 0

Оставите коментар