Milinković: Fali mi vrijeme!

Trener Partizana Zoran Milinković kaže da je zadovoljan kako stvari teku, ali da timu i njemu nedostaje vremena, prenosi ’Sport’.

Fudbal 03.04.2015 | 08:20
Milinković: Fali mi vrijeme!

“Od četvrtka smo konačno kompletni, pošto su se minulih dana vratili A reprezentativci, zatim igrači iz mlade selekcije, na kraju i omladinci. Utisci su za sada veoma dobri, momci zaista dobro rade i stvorila se pozitivna slika“, kaže Milinković.

Novom treneru crno-belih posao lakšim čini činjenica da zna neke fudbalera.

“Sa pojedinim igračima veoma dobro poznajem i sve radimo u hodu, najbrže što možemo u ovom trenutku“, rekao je Milinković.

Nova imena u stručnom štabu jessu Ilija Stolica i Zoran Lončar.

“To ukazuje da će Partizan biti ofanzivan u budućnosti. Radi se o nekada sjajnim napadačima sa dobrim karijerama. Lončar je legenda Arisa i OFK Beograda, Stolica, pak, bivši igrač Partizana sa osčličnom inostranom karijerom. Ali ono što je najvažnije, poseduju izuzetne ljudske kvalitete“.

Doskorašnji trener Voždovca jedino žali što nema više vremena na raspolaganju.

“Svaki trener ima svoju viziju i ideju kako bi tim trebalo da izgleda na terenu. Jedino što u ovom momentu nemamo na raspolaganju, to je – vreme. Nismo bili zajedno do pre dan-dva, ali rekao sam već i ranije da je to normalno u Partizanu jer tim uvek ima veliki broj reprezentativaca. Zato ćemo se na samom početku osloniti na ono što je do sada bilo dobro, a onda vremenom korigovati u smeru nekih mojih ideja“, zaključio je Milinković, prenosi Sport.

Komentari / 0

Ostavite komentar