Бившем министру украли и видео-надзор

Лопови су опљачкали кућу Радивоја Братића, бившег министра пољопривреде, шумарства и водопривреде РС у Требињу.

Република Српска 02.04.2015 | 07:36
Бившем министру украли и видео-надзор

Лопови су, како сазнајемо, у кућу бившег министра провалили у уторак ујутро, из ње украли шпорет, машину за суђе, кухињску напу, неколико лустера и видео-надзор, а крађу је пријавио власник када је у поподневним часовима дошао кући.

Братић није желио коментарисати ову крађу. И његове комшије нерадо причају о томе и тврде да нису ништа примијетили јер се све дешавало рано ујутро. Ипак, не негирају да се у то вријеме чуо лавеж паса, али и да су их видјели, како кажу, нико не би посумњао у крађу.

У полицији су се огласили једино редовним сервисним информацијама у којима је потврђено да је из куће украдено више кућанских апарата и да је у току документовање кривичног дјела тешке крађе.

У овом граду су се исти дан десиле још двије пљачке. У уторак навече маскирани разбојник пуцао је у требињском продајном објекту паљанске фирме "СП Стоне" д.о.о. и украо касу са дневним пазаром.
О овој пљачки, која се десила око 19.50, нема других детаља осим потврде да је маскирани и наоружани нападач уз пријетњу оружјем украо касу с новцем и побјегао.

Незванично, међутим, сазнајемо да је разбојник хицем из пиштоља пробио продајни пулт у радњи, гдје су полицајци извршили вјештачење и увиђај, а однесено је око 3.200 КМ дневног пазара.

Пљачка је очигледно била брижљиво планирана јер је лопов чекао крај радног времена, кад у каси има највише новца. На руку му је ишла и чињеница да је пао мрак, па је готово неопажено могао ући и тражити новац, а затим побјећи у правцу сусједног објекта бивше Аутобуске станице, који је празан. Трећа пљачка десила се у једној спортској продавници у којој су муж и жена украли двије тренерке и откривени су помоћу видео-надзора.

Извор: Независне новине

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

сиригојно

02.04.2015 06:46

То момци који су одрадили хтјели су реци да и над попом има поп..

ОДГОВОРИТЕ
Name

колут

02.04.2015 06:53

Овај нити смрди нити мирисе, ал се зато добро пребацује са позиције на позицију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

роки

02.04.2015 07:11

Бас ми је драго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комшија

02.04.2015 07:15

Мањег чоека а више штеточине свијет још није видио. Али без обзира на овог зијанћера, дрзава мора да показе и њему другима да се не може и не смије красти туђа имовина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

02.04.2015 08:42

Како дошло тако отишло. Не секирај се Братићу сада ће поскупити е.енергија па ћеш се моћи "намирити"- није ти први пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.Л.02.04.2015

02.04.2015 09:05

Пала му популарност као Северини па се мало рекламир. Шта ће ти видеонадзор кад си поштен а све зарадио својим радом и поштењем срам те било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мр.В

03.04.2015 16:18

А колико су он и његова помоћница Радмила Чојо (која је још увијек у министарству и још увијек краде),украли од народа и од ове јадне државе док је био министар пољопривреде? Требали би нас новинари мало на то подсјетити...

ОДГОВОРИТЕ