Bivšem ministru ukrali i video-nadzor

Lopovi su opljačkali kuću Radivoja Bratića, bivšeg ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS u Trebinju.

Republika Srpska 02.04.2015 | 07:36
Bivšem ministru ukrali i video-nadzor

Lopovi su, kako saznajemo, u kuću bivšeg ministra provalili u utorak ujutro, iz nje ukrali šporet, mašinu za suđe, kuhinjsku napu, nekoliko lustera i video-nadzor, a krađu je prijavio vlasnik kada je u popodnevnim časovima došao kući.

Bratić nije želio komentarisati ovu krađu. I njegove komšije nerado pričaju o tome i tvrde da nisu ništa primijetili jer se sve dešavalo rano ujutro. Ipak, ne negiraju da se u to vrijeme čuo lavež pasa, ali i da su ih vidjeli, kako kažu, niko ne bi posumnjao u krađu.

U policiji su se oglasili jedino redovnim servisnim informacijama u kojima je potvrđeno da je iz kuće ukradeno više kućanskih aparata i da je u toku dokumentovanje krivičnog djela teške krađe.

U ovom gradu su se isti dan desile još dvije pljačke. U utorak naveče maskirani razbojnik pucao je u trebinjskom prodajnom objektu paljanske firme "SP Stone" d.o.o. i ukrao kasu sa dnevnim pazarom.
O ovoj pljački, koja se desila oko 19.50, nema drugih detalja osim potvrde da je maskirani i naoružani napadač uz prijetnju oružjem ukrao kasu s novcem i pobjegao.

Nezvanično, međutim, saznajemo da je razbojnik hicem iz pištolja probio prodajni pult u radnji, gdje su policajci izvršili vještačenje i uviđaj, a odneseno je oko 3.200 KM dnevnog pazara.

Pljačka je očigledno bila brižljivo planirana jer je lopov čekao kraj radnog vremena, kad u kasi ima najviše novca. Na ruku mu je išla i činjenica da je pao mrak, pa je gotovo neopaženo mogao ući i tražiti novac, a zatim pobjeći u pravcu susjednog objekta bivše Autobuske stanice, koji je prazan. Treća pljačka desila se u jednoj sportskoj prodavnici u kojoj su muž i žena ukrali dvije trenerke i otkriveni su pomoću video-nadzora.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

sirigojno

02.04.2015 06:46

To momci koji su odradili htjeli su reci da i nad popom ima pop..

ODGOVORITE
Name

kolut

02.04.2015 06:53

Ovaj niti smrdi niti mirise, al se zato dobro prebacuje sa pozicije na poziciju.

ODGOVORITE
Name

roki

02.04.2015 07:11

Bas mi je drago.

ODGOVORITE
Name

Komšija

02.04.2015 07:15

Manjeg čoeka a više štetočine svijet još nije vidio. Ali bez obzira na ovog zijanćera, drzava mora da pokaze i njemu drugima da se ne može i ne smije krasti tuđa imovina.

ODGOVORITE
Name

Требиње

02.04.2015 08:42

Kако дошло тако отишло. Не секирај се Братићу сада ће поскупити е.енергија па ћеш се моћи "намирити"- није ти први пут.

ODGOVORITE
Name

B.L.02.04.2015

02.04.2015 09:05

Pala mu popularnost kao Severini pa se malo reklamir. Šta će ti videonadzor kad si pošten a sve zaradio svojim radom i poštenjem sram te bilo.

ODGOVORITE
Name

Mr.V

03.04.2015 16:18

A koliko su on i njegova pomoćnica Radmila Čojo (koja je još uvijek u ministarstvu i još uvijek krade),ukrali od naroda i od ove jadne države dok je bio ministar poljoprivrede? Trebali bi nas novinari malo na to podsjetiti...

ODGOVORITE