Ништа од Бајерна за Банета!

Како пишу Немци српски репрезентативац је наводно имао жељу да дође на Алијанц Арену, али Челси нема намеру да се одрекне играча, којем уговор траје до лета 2016. године.

Фудбал 02.04.2015 | 16:20
Ништа од Бајерна за Банета!

Од преласка капитена репрезентације Србије Бранислава Ивановића у Бајерн наредног лета по свему судећи неће бити ништа. Према писању немачког Билда, Баварци су одустали од намере да ангажују десног бека Челсија и покушаће да пронађу друго решење за одлазак Бразилца Рафиње.

Како пишу Немци и Ивановић је наводно имао жељу да дође на Алијанц Арену, али Челси нема намеру да се одрекне стандардног првотимца којем уговор траје до лета 2016. године.

Менаџер Плаваца Жозе Мурињо небројано пута је напомињао да је српски фудбалер витални део његове одбране, а прилично звучно се помињало да ће челници клуба са Стамфорд Бриџа понудити нови уговор искусном дефанзивцу.

Ивановић је у Челси дошао још 2008. године из московске Локомотиве, а до сада је одиграо преко 300 званичних утакмица и Премијер лигу, Лигу шампиона, Лигу Европе и три ФА купа и Лига куп Енглеске.

Коментари / 0

Оставите коментар