Ništa od Bajerna za Baneta!

Kako pišu Nemci srpski reprezentativac je navodno imao želju da dođe na Alijanc Arenu, ali Čelsi nema nameru da se odrekne igrača, kojem ugovor traje do leta 2016. godine.

Fudbal 02.04.2015 | 16:20
Ništa od Bajerna za Baneta!

Od prelaska kapitena reprezentacije Srbije Branislava Ivanovića u Bajern narednog leta po svemu sudeći neće biti ništa. Prema pisanju nemačkog Bilda, Bavarci su odustali od namere da angažuju desnog beka Čelsija i pokušaće da pronađu drugo rešenje za odlazak Brazilca Rafinje.

Kako pišu Nemci i Ivanović je navodno imao želju da dođe na Alijanc Arenu, ali Čelsi nema nameru da se odrekne standardnog prvotimca kojem ugovor traje do leta 2016. godine.

Menadžer Plavaca Žoze Murinjo nebrojano puta je napominjao da je srpski fudbaler vitalni deo njegove odbrane, a prilično zvučno se pominjalo da će čelnici kluba sa Stamford Bridža ponuditi novi ugovor iskusnom defanzivcu.

Ivanović je u Čelsi došao još 2008. godine iz moskovske Lokomotive, a do sada je odigrao preko 300 zvaničnih utakmica i Premijer ligu, Ligu šampiona, Ligu Evrope i tri FA kupa i Liga kup Engleske.

Komentari / 0

Ostavite komentar