Реалова тиква пукла на ситне комаде!

Касиљас не прича са Арбелоом, Бејл и Роналдо као рогови у врећи! Односи у свлачионици мадридског клуба значајно пољуљани после пораза од Барселоне, сумњив однос између Пепеа и Рамоса.

Фудбал 02.04.2015 | 14:40
Реалова тиква пукла на ситне комаде!

Да ли су предосећали крах једне екипе или су имали неке опипљиве доказе тек медији из Мадрида су недавно критиковали тренера Реала Карла Анћелотија да је превише мекан у односу са суперстаровима краљевског клуба. Резултати су ишли на руку трофејном италијанском стручњаку, али после пораза од Барселоне проблеми су почели да излазе на површину. Чак прете да удаве трофејне амбиције гиганта из Мадрида у овој сезони.

Да је нешто труло у свлачионици Реала могло се наслутити после меча са Шалкеом када је Икер Касиљас наредио Роналду да оде до навијача и истрпи њихове увреде и махање белим марамицама. Међутим, изгледа да Икер Касиљас бије битку на више фронтова. До пре годину дана апсолутни лидер екипе, према писању појединих шпанских медија, од децембра прошле године не комуницира са Алваром Арбелоом. Такође, и његов однос са појединим странцима није сјајан...

Према истим информацијама тензије међу играчима Реала из Мадрида значајно су повећене после пораза од Барселоне. Сумњива је реалација Серхија Рамоса и Пепеа, док је Кристијано Роналдо током претходног дела сезоне имао обичај да критикује Герета Бејла.

Ако је пола од овог тачну Карлу Анћелотију ће бити потребан велики шмрк да угаси пожар. Иначе, његов последњих утисак у Реал Мадриду неће бити добар.

Коментари / 0

Оставите коментар