Realova tikva pukla na sitne komade!

Kasiljas ne priča sa Arbeloom, Bejl i Ronaldo kao rogovi u vreći! Odnosi u svlačionici madridskog kluba značajno poljuljani posle poraza od Barselone, sumnjiv odnos između Pepea i Ramosa.

Fudbal 02.04.2015 | 14:40
Realova tikva pukla na sitne komade!

Da li su predosećali krah jedne ekipe ili su imali neke opipljive dokaze tek mediji iz Madrida su nedavno kritikovali trenera Reala Karla Anćelotija da je previše mekan u odnosu sa superstarovima kraljevskog kluba. Rezultati su išli na ruku trofejnom italijanskom stručnjaku, ali posle poraza od Barselone problemi su počeli da izlaze na površinu. Čak prete da udave trofejne ambicije giganta iz Madrida u ovoj sezoni.

Da je nešto trulo u svlačionici Reala moglo se naslutiti posle meča sa Šalkeom kada je Iker Kasiljas naredio Ronaldu da ode do navijača i istrpi njihove uvrede i mahanje belim maramicama. Međutim, izgleda da Iker Kasiljas bije bitku na više frontova. Do pre godinu dana apsolutni lider ekipe, prema pisanju pojedinih španskih medija, od decembra prošle godine ne komunicira sa Alvarom Arbeloom. Takođe, i njegov odnos sa pojedinim strancima nije sjajan...

Prema istim informacijama tenzije među igračima Reala iz Madrida značajno su povećene posle poraza od Barselone. Sumnjiva je realacija Serhija Ramosa i Pepea, dok je Kristijano Ronaldo tokom prethodnog dela sezone imao običaj da kritikuje Gereta Bejla.

Ako je pola od ovog tačnu Karlu Anćelotiju će biti potreban veliki šmrk da ugasi požar. Inače, njegov poslednjih utisak u Real Madridu neće biti dobar.

Komentari / 0

Ostavite komentar