Икарди тражи од Интера више пара!

Ако клуб жели да останем можемо да се договоримо, уколико мисле да ме продају - пакујем кофере! "Срећан сам у Милану, али не зарађујем превише и волео бих, уколико останем, да потпишем финансијски бољи и дужи уговор како бисмо сви били задовољни", рекао је млади голгетер.

Фудбал 02.04.2015 | 14:00
Икарди тражи од Интера више пара!

Нападач Интера Мауро Икарди поручио је данас да је спреман да саслуша понуде заинтересованих клубова и на лето напусти Нероазуре, наравно, уколико су на Ђузепе Меаци спремни да се одрекну његових услуга.

Интер ће због правила финансијског фер-плеја УЕФА морати да заради новац, а одлазак аргентинског нападача спомиње се као најреалнија опција јер се његова вредност процењује на 40 милиона евра.
"Имам уговор на још три године, али договор увек може да се постигне. Уколико Интер жели да ме прода, спреман сам да се спакујем и одем. Срећан сам у Милану, али не зарађујем превише и волео бих, уколико останем, да потпишем финансијски бољи и дужи уговор како бисмо сви били задовољни", рекао је Икарди за Си-Ен-Ен.

Икарди је ове сезоне са 15 голова други стрелац Серије А, због чега је скренуо пажњу Челсија, Манчестер Ситија и Барселоне.

Он је 2013. године прешао из Сампдорије у милански тим, где је досад одиграо 62 утакмице и постигао 29 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар