Ikardi traži od Intera više para!

Ako klub želi da ostanem možemo da se dogovorimo, ukoliko misle da me prodaju - pakujem kofere! "Srećan sam u Milanu, ali ne zarađujem previše i voleo bih, ukoliko ostanem, da potpišem finansijski bolji i duži ugovor kako bismo svi bili zadovoljni", rekao je mladi golgeter.

Fudbal 02.04.2015 | 14:00
Ikardi traži od Intera više para!

Napadač Intera Mauro Ikardi poručio je danas da je spreman da sasluša ponude zainteresovanih klubova i na leto napusti Neroazure, naravno, ukoliko su na Đuzepe Meaci spremni da se odreknu njegovih usluga.

Inter će zbog pravila finansijskog fer-pleja UEFA morati da zaradi novac, a odlazak argentinskog napadača spominje se kao najrealnija opcija jer se njegova vrednost procenjuje na 40 miliona evra.
"Imam ugovor na još tri godine, ali dogovor uvek može da se postigne. Ukoliko Inter želi da me proda, spreman sam da se spakujem i odem. Srećan sam u Milanu, ali ne zarađujem previše i voleo bih, ukoliko ostanem, da potpišem finansijski bolji i duži ugovor kako bismo svi bili zadovoljni", rekao je Ikardi za Si-En-En.

Ikardi je ove sezone sa 15 golova drugi strelac Serije A, zbog čega je skrenuo pažnju Čelsija, Mančester Sitija i Barselone.

On je 2013. godine prešao iz Sampdorije u milanski tim, gde je dosad odigrao 62 utakmice i postigao 29 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar