Каква је ово заврзлама око Митро-гола?!

Пословни троугао због Митра: Власник Валенсије купује српског голгетера Бенфики, а онда га сели на Местаљу! Контроверзни бизнисмен, који у Португалији поседује инвестициони фонд под именом Капитал Лимитед, желео је да помогне португалском шампиону и уложи чак 15.000.000 евра у довођење српског центарфора.

Фудбал 02.04.2015 | 12:40
Каква је ово заврзлама око Митро-гола?!

Фудбалски радници, скаути и емисари бројних клубова широм Европе присуствовали су недавном сусрету Португалије и Србије у оквиру квалификација за Европско првенству у Француској само због једног човека - Александра Митровића. Српски голгетер није се прославио у још једном тешком поразу Орлова, али изгледа да интересовање за најбољег стрелца белгијског шампионата не мањка!

Наиме, како сазнаје португалски Диарио де Нотициас, руководство Бенфике водило је врло интензивне преговоре са Митровићевим агентом, Ненадом Јестровићем. Ова информација и не би била неки новитет у односу на све оно што је већ било најављивано, да се у целу причу није умешао и први човек Валенсије - Петер Лим!

Контроверзни бизнисмен, који у Португалији поседује инвестициони фонд под именом Капитал Лимитед, желео је да помогне португалском шампиону и уложи чак 15.000.000 евра у довођење српског центарфора, али уз договор да Митровић пређе на Местаљу после завршетка наредне сезоне. Бенфика је пред Јестровића и изашла са овом понудом, док је Митровићев отац разговарао са чувеним суперагентом Жоржом Мендешом, који је у врло добрим односима са Лимом. Међутим, Јестровић и његова свита одбили су овај предлог, пошто Андерлехт не жели да се одрекне расног стрелца за мање од 18.000.000 евра, али су оставили могућност да се преговори наставе.

Подсетимо, Лим је у претходном периоду из Бенфике довео играче попут Родрига, Андреа Гомеса, Жоаа Кансела, а последњи у низу био је Енцо Перез.

Ово би могла да постане једна врло занимљива прича...

Коментари / 0

Оставите коментар