Kakva je ovo zavrzlama oko Mitro-gola?!

Poslovni trougao zbog Mitra: Vlasnik Valensije kupuje srpskog golgetera Benfiki, a onda ga seli na Mestalju! Kontroverzni biznismen, koji u Portugaliji poseduje investicioni fond pod imenom Kapital Limited, želeo je da pomogne portugalskom šampionu i uloži čak 15.000.000 evra u dovođenje srpskog centarfora.

Fudbal 02.04.2015 | 12:40
Kakva je ovo zavrzlama oko Mitro-gola?!

Fudbalski radnici, skauti i emisari brojnih klubova širom Evrope prisustvovali su nedavnom susretu Portugalije i Srbije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvu u Francuskoj samo zbog jednog čoveka - Aleksandra Mitrovića. Srpski golgeter nije se proslavio u još jednom teškom porazu Orlova, ali izgleda da interesovanje za najboljeg strelca belgijskog šampionata ne manjka!

Naime, kako saznaje portugalski Diario de Noticias, rukovodstvo Benfike vodilo je vrlo intenzivne pregovore sa Mitrovićevim agentom, Nenadom Jestrovićem. Ova informacija i ne bi bila neki novitet u odnosu na sve ono što je već bilo najavljivano, da se u celu priču nije umešao i prvi čovek Valensije - Peter Lim!

Kontroverzni biznismen, koji u Portugaliji poseduje investicioni fond pod imenom Kapital Limited, želeo je da pomogne portugalskom šampionu i uloži čak 15.000.000 evra u dovođenje srpskog centarfora, ali uz dogovor da Mitrović pređe na Mestalju posle završetka naredne sezone. Benfika je pred Jestrovića i izašla sa ovom ponudom, dok je Mitrovićev otac razgovarao sa čuvenim superagentom Žoržom Mendešom, koji je u vrlo dobrim odnosima sa Limom. Međutim, Jestrović i njegova svita odbili su ovaj predlog, pošto Anderleht ne želi da se odrekne rasnog strelca za manje od 18.000.000 evra, ali su ostavili mogućnost da se pregovori nastave.

Podsetimo, Lim je u prethodnom periodu iz Benfike doveo igrače poput Rodriga, Andrea Gomesa, Žoaa Kansela, a poslednji u nizu bio je Enco Perez.

Ovo bi mogla da postane jedna vrlo zanimljiva priča...

Komentari / 0

Ostavite komentar