ФРА: Могу ли ''Кнежеви'' до титуле?!

Тренер Монака Леонардо Жардим нада се да 'Кнежеви' могу да наставе серију добрих резултата и савладају Сент Етјен за викенд у Лиги 1.

Фудбал 02.04.2015 | 18:00
ФРА: Могу ли ''Кнежеви'' до титуле?!

Монако је серијом лоших резултата отворио сезону, дуго био на средини табеле, али је од почетка децембра прошле године остварио десет победа, три ремија и само један пораз.

Такође, у међувремену, екипа са стадиона 'Луј ИИ' пласирала се и у четвртину финала Лиге шампиона, пошто је елиминисала лондонски Арсенал, а у борби за полуфинале је очекује дуел са Јувентусом.

У случају наставка добрих резутлата екипа Монака могла би да се бори и за титулу.

"Наш циљ је да наставимо да напредујемо на табели. Свака утакмица је одлучујућа за нас. Велики број тимова је јако близу врха, а ми се морамо концентрисати и потрудити се да на крају сезоне будемо на што вишој позицији", рекао је Жардим.

На осам кола до краја, актуелни шампион Пари Сен Жермен тренутно је први на табели Лиге 1 са 59 бодова, једним више од другопласираног лионског Олимпика, а два од марсејског Олимпика. Монако је на четвртој позицји са 53 бода, али и мечом мање са Монтпељеом.

"Биће веома тежак меч са Сент Етјеном, налазе се на петом месту са само бодом мање од нас, имају веома добар тим и неколико сјајних појединаца", додао је Жардим.

Монако је седам пута био првак државе, а последњи пут 2000. године.

Меч између двеју екипа на програму је у петак у 20.30 у Кнежевини.

Коментари / 0

Оставите коментар