FRA: Mogu li ''Kneževi'' do titule?!

Trener Monaka Leonardo Žardim nada se da 'Kneževi' mogu da nastave seriju dobrih rezultata i savladaju Sent Etjen za vikend u Ligi 1.

Fudbal 02.04.2015 | 18:00
FRA: Mogu li ''Kneževi'' do titule?!

Monako je serijom loših rezultata otvorio sezonu, dugo bio na sredini tabele, ali je od početka decembra prošle godine ostvario deset pobeda, tri remija i samo jedan poraz.

Takođe, u međuvremenu, ekipa sa stadiona 'Luj II' plasirala se i u četvrtinu finala Lige šampiona, pošto je eliminisala londonski Arsenal, a u borbi za polufinale je očekuje duel sa Juventusom.

U slučaju nastavka dobrih rezutlata ekipa Monaka mogla bi da se bori i za titulu.

"Naš cilj je da nastavimo da napredujemo na tabeli. Svaka utakmica je odlučujuća za nas. Veliki broj timova je jako blizu vrha, a mi se moramo koncentrisati i potruditi se da na kraju sezone budemo na što višoj poziciji", rekao je Žardim.

Na osam kola do kraja, aktuelni šampion Pari Sen Žermen trenutno je prvi na tabeli Lige 1 sa 59 bodova, jednim više od drugoplasiranog lionskog Olimpika, a dva od marsejskog Olimpika. Monako je na četvrtoj pozicji sa 53 boda, ali i mečom manje sa Montpeljeom.

"Biće veoma težak meč sa Sent Etjenom, nalaze se na petom mestu sa samo bodom manje od nas, imaju veoma dobar tim i nekoliko sjajnih pojedinaca", dodao je Žardim.

Monako je sedam puta bio prvak države, a poslednji put 2000. godine.

Meč između dveju ekipa na programu je u petak u 20.30 u Kneževini.

Komentari / 0

Ostavite komentar