Јоветић: Вратиће се Србија у трку!

Србија и Црна Гора налазе се у катастрофалној ситуацији, а воз за Првенство Европе полако, али сигурно одлази. Ипак, најбољи играч „соколова“ верује да постоји пут до Француске.

Фудбал 02.04.2015 | 09:40
Јоветић: Вратиће се Србија у трку!

Јоветић је у разговору за “Блиц” истакао да су “орлови” сјајан колектив, али да је после пораза од Португала ситуација озбиљна.

- Србији неће бити нимало лако с обзиром на то да су изгубили са 2:1 од Португала у једној лепој, али тесној утакмици. Упркос томе “орлови” имају одличан тим, са феноменалним поједницима, мислим да је то свима јасно, те сам сигуран да ће се до краја борити за одлазак на Европско првенство. Вратиће се Србија у трку за Евро, ништа још није готово - каже Јоветић.

Да ли је прекид меча са Русијом могао да се избегне?

- Досад су долазиле многе репрезентације у Подгорицу и никад није било ни најмањих инцидента, не знам откуд овакав епилог. Није било намере да се погоди голман, у то верујем, и искрено ми је жао што се то догодило... Извињавам се Акинфејеву у име свих!

Какве шансе Црна Гора сада има да се пласира на Евро?

- Све док постоје шансе да идемо даље, ми ћемо се борити. Ипак, није све до нас и нашег залагања, много зависи од тога каква ће одлука УЕФА бити поводом ситуације. Морамо да сачекамо епилог, а онда и да направимо план. Знам да није лако.

Сити је још у игри да буде шампион?

- Предност је велика и биће веома тешко, али ми морамо да гледамо прво у наше двориште и победимо наше утакмице, потом ћемо да се надамо киксевима водећег Челсија. Сити и Челси имају квалитетне тимове, никада се не зна шта може наредно коло донети.

Планови за будућност, останак или одлазак из Ситија?
- Не знам још ништа. Сачекаћу крај сезоне, видим да су понуде ту, али првобитно ћу донети најбољу одлуку за себе - додао је Јоветић.

Коментари / 0

Оставите коментар