Принц посјетио Звезду!

Ђорђе Карађорђевић, син покојног принца Томислава, посетио је у среду стадион "Рајко Митић" и дружио се са тренером и играчима.

Фудбал 02.04.2015 | 08:20
Принц посјетио Звезду!

Фудбалери Црвене звезде вратили су се у Београд из Бора и у већем броју наставили припреме за наставак Суперлиге. И то у присуству госта "плаве крви".

Тренер Ненад Лалатовић и играчи дружили су се пре тренинга, у присуству клупске делегације, са принцом Ђорђем Карађорђевићем, сином покојног принца Томислава (1928-2000), другог најстаријег потомка краља Александра и једног од најомиљенијих Карађорђевића.

Ђорђе Карађорђевић (рођен 1984), који годинама живи у Србији, добио је од капитена Звезде Предрага Рајковића и дрес са бројем десет и својим презименом.

Пре дружења са фудбалерима, обишао је главни терен стадиона и присетио се периода из раних деведесетих година, када је као дечак долазио на трибине у Љутице Богдана.

"Од малена навијам за Црвену звезду. Мој отац ме је томе научио и заувек ћу навијати за најбољи српски клуб. Веома сам захвалан на љубазности, одлично сам угошћен и желим свом клубу много среће у испуњавању циљева које је поставио", изјавио је за клупски сајт Карађорђевић који је на листи наследника британске и српске круне.

Коментари / 0

Оставите коментар