Princ posjetio Zvezdu!

Đorđe Karađorđević, sin pokojnog princa Tomislava, posetio je u sredu stadion "Rajko Mitić" i družio se sa trenerom i igračima.

Fudbal 02.04.2015 | 08:20
Princ posjetio Zvezdu!

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se u Beograd iz Bora i u većem broju nastavili pripreme za nastavak Superlige. I to u prisustvu gosta "plave krvi".

Trener Nenad Lalatović i igrači družili su se pre treninga, u prisustvu klupske delegacije, sa princom Đorđem Karađorđevićem, sinom pokojnog princa Tomislava (1928-2000), drugog najstarijeg potomka kralja Aleksandra i jednog od najomiljenijih Karađorđevića.

Đorđe Karađorđević (rođen 1984), koji godinama živi u Srbiji, dobio je od kapitena Zvezde Predraga Rajkovića i dres sa brojem deset i svojim prezimenom.

Pre druženja sa fudbalerima, obišao je glavni teren stadiona i prisetio se perioda iz ranih devedesetih godina, kada je kao dečak dolazio na tribine u Ljutice Bogdana.

"Od malena navijam za Crvenu zvezdu. Moj otac me je tome naučio i zauvek ću navijati za najbolji srpski klub. Veoma sam zahvalan na ljubaznosti, odlično sam ugošćen i želim svom klubu mnogo sreće u ispunjavanju ciljeva koje je postavio", izjavio je za klupski sajt Karađorđević koji je na listi naslednika britanske i srpske krune.

Komentari / 0

Ostavite komentar