Везале силоватеља да виси са 10. спрата

Несвакидашња и у најмању руку бизарна пријава потресла је пре четири дана полицијску станицу у Панчеву.

Србија 01.04.2015 | 14:45
Везале силоватеља да виси са 10. спрата

Молер Драган Б. (33), који је још 2006. хапшен због силовања, дошао је у полицију и пријавио да су га у ноћи између 27. и 28. марта претукле и злостављале три девојке и двојица мушкарца! Између осталог, и везали га да виси са 10. спрата.

Како “Ало!” сазнаје, он је изјавио да је петорка упала у његов стан и сатима га брутално малтретирала! До детаља је описао напад који је полицајце који су га саслушавали оставио без текста.

Наиме, Драган Б. је тврдио да су га насилници најпре претукли, а потом свукли и везали конопцима! Затим су дохватили електричне каблове које су му закачили за тело, а потом струјом јачине 220 волти изазивали електричне шокове!

Кулминација напада је уследила када су га насилници везали појасевима које електричари користе за пењање по бандерама и далеководима, а потом га са терасе стана на десетом спрату спуштали низ фасаду зграде.

Полицајци су остали шокирани након његове изјаве, а целокупну причу поткрепио је бројним масницама и подливима по телу. Позван је лекар који је након прегледа установио да се ради о лакшим повредама, а полиција је покренула опсежну истрагу и потеру за нападачима.

Како “Ало!” сазнаје, полиција је доста темељно приступила овом случају, а истрага се креће у неколико праваца, имајући у виду да је Драган има повећи досије.

Такође, провером је установљено да постоје околности које указују да се он у последње време бави пружањем сексуалних, али и услуга еротске масаже, због чега је полиција у прво време посумњала да се иза свега крије нека садо-мазо сеанса која се отргла контроли.

Извор: Ало.рс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ккк

01.04.2015 12:49

Штета што га нису пустили да падне! Силовање,већи крими досије а он на слободи или је ова вијест првоаприлска шала ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

01.04.2015 12:53

Овом она ставр задуго неце пасти на памет

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

01.04.2015 13:40

Силеџије кастрирати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мила

01.04.2015 18:00

Бизарно је кад њега малтретирају, а није бизарно кад он силује.

ОДГОВОРИТЕ