Vezale silovatelja da visi sa 10. sprata

Nesvakidašnja i u najmanju ruku bizarna prijava potresla je pre četiri dana policijsku stanicu u Pančevu.

Srbija 01.04.2015 | 14:45
Vezale silovatelja da visi sa 10. sprata

Moler Dragan B. (33), koji je još 2006. hapšen zbog silovanja, došao je u policiju i prijavio da su ga u noći između 27. i 28. marta pretukle i zlostavljale tri devojke i dvojica muškarca! Između ostalog, i vezali ga da visi sa 10. sprata.

Kako “Alo!” saznaje, on je izjavio da je petorka upala u njegov stan i satima ga brutalno maltretirala! Do detalja je opisao napad koji je policajce koji su ga saslušavali ostavio bez teksta.

Naime, Dragan B. je tvrdio da su ga nasilnici najpre pretukli, a potom svukli i vezali konopcima! Zatim su dohvatili električne kablove koje su mu zakačili za telo, a potom strujom jačine 220 volti izazivali električne šokove!

Kulminacija napada je usledila kada su ga nasilnici vezali pojasevima koje električari koriste za penjanje po banderama i dalekovodima, a potom ga sa terase stana na desetom spratu spuštali niz fasadu zgrade.

Policajci su ostali šokirani nakon njegove izjave, a celokupnu priču potkrepio je brojnim masnicama i podlivima po telu. Pozvan je lekar koji je nakon pregleda ustanovio da se radi o lakšim povredama, a policija je pokrenula opsežnu istragu i poteru za napadačima.

Kako “Alo!” saznaje, policija je dosta temeljno pristupila ovom slučaju, a istraga se kreće u nekoliko pravaca, imajući u vidu da je Dragan ima poveći dosije.

Takođe, proverom je ustanovljeno da postoje okolnosti koje ukazuju da se on u poslednje vreme bavi pružanjem seksualnih, ali i usluga erotske masaže, zbog čega je policija u prvo vreme posumnjala da se iza svega krije neka sado-mazo seansa koja se otrgla kontroli.

Izvor: Alo.rs

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

kkk

01.04.2015 12:49

Šteta što ga nisu pustili da padne! Silovanje,veći krimi dosije a on na slobodi ili je ova vijest prvoaprilska šala ?

ODGOVORITE
Name

Zoran

01.04.2015 12:53

Ovom ona stavr zadugo nece pasti na pamet

ODGOVORITE
Name

Bole

01.04.2015 13:40

Siledžije kastrirati!

ODGOVORITE
Name

mila

01.04.2015 18:00

Bizarno je kad njega maltretiraju, a nije bizarno kad on siluje.

ODGOVORITE