Гатузо: Јуве може до трофеја у ЛШ!

„Алегри је много сазрео, сада је миран и никада се не жали. Међутим, кључ лежи у самим играчима Јувентуса“, истакао је легендарни везиста Милана.

Фудбал 01.04.2015 | 17:40
Гатузо: Јуве може до трофеја у ЛШ!

Комплименти увек пријају, нарочито ако долазе из уста великог ривала! Ђенаро Гатузо својевремено је на терену водио љуте битке са Јувентусом, а данас сматра да торинска Стара дама има квалитет и да се попне на кров Европе, али ће им за то по његовом мишљењу бити потребно и много среће. Онолико колико је његов Милан имао 2003. године када је голом у последњим тренуцима срушио Ајакс у четвртфиналу Лиге шампиона.

Некадашњи ратник Росонера и идол навијача на Сан Сиру сада верује у Јувентус који је без премца на Чизми, али и озбиљно прети да се умеша у борбу за највреднији трофеј у европском клупском фудбалу. Један од адута Даме по Гатузовом мишљењу могао би да буде и његов бивши тренер, Масимилијано Алегри.
„Јувентус је способан да освоји Лигу шампиона, али биће им потребно и много среће. То ми је итекако познато, јер се сећам како смо добили Ајакс 2003. године голом у надокнади времена. Треба да схвате Монако озбиљно, тај тим не треба потценити што су показали елиминацијом Арсенала који је у форми. Алегри је много сазрео, сада је миран и никада се не жали. Међутим, кључ лежи у самим играчима Јувентуса. Желе да покажу колико су јаки, чак и без Контеа, тако да ће бити немилосрдни и због тога ако им се укаже прилика“, истакао је Ђенаро Гатузо.

Јувентус је 2013. године направио највећи искорак у Лиги шампиона дошавши до полуфинала где је бољи био минхенски Бајерн. Да ли је Стара дама довољно сазрела да помери лествицу?

Коментари / 0

Оставите коментар