Gatuzo: Juve može do trofeja u LŠ!

„Alegri je mnogo sazreo, sada je miran i nikada se ne žali. Međutim, ključ leži u samim igračima Juventusa“, istakao je legendarni vezista Milana.

Fudbal 01.04.2015 | 17:40
Gatuzo: Juve može do trofeja u LŠ!

Komplimenti uvek prijaju, naročito ako dolaze iz usta velikog rivala! Đenaro Gatuzo svojevremeno je na terenu vodio ljute bitke sa Juventusom, a danas smatra da torinska Stara dama ima kvalitet i da se popne na krov Evrope, ali će im za to po njegovom mišljenju biti potrebno i mnogo sreće. Onoliko koliko je njegov Milan imao 2003. godine kada je golom u poslednjim trenucima srušio Ajaks u četvrtfinalu Lige šampiona.

Nekadašnji ratnik Rosonera i idol navijača na San Siru sada veruje u Juventus koji je bez premca na Čizmi, ali i ozbiljno preti da se umeša u borbu za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Jedan od aduta Dame po Gatuzovom mišljenju mogao bi da bude i njegov bivši trener, Masimilijano Alegri.
„Juventus je sposoban da osvoji Ligu šampiona, ali biće im potrebno i mnogo sreće. To mi je itekako poznato, jer se sećam kako smo dobili Ajaks 2003. godine golom u nadoknadi vremena. Treba da shvate Monako ozbiljno, taj tim ne treba potceniti što su pokazali eliminacijom Arsenala koji je u formi. Alegri je mnogo sazreo, sada je miran i nikada se ne žali. Međutim, ključ leži u samim igračima Juventusa. Žele da pokažu koliko su jaki, čak i bez Kontea, tako da će biti nemilosrdni i zbog toga ako im se ukaže prilika“, istakao je Đenaro Gatuzo.

Juventus je 2013. godine napravio najveći iskorak u Ligi šampiona došavši do polufinala gde je bolji bio minhenski Bajern. Da li je Stara dama dovoljno sazrela da pomeri lestvicu?

Komentari / 0

Ostavite komentar