Борац, ипак, добија евро-лиценцу!

Апели руководства Борца су уродили плодом! Директор клуба Роберт Зрилић потврдио да су са свим повјериоцима потписани споразуми и да не постоје препреке да "Великан из Платонове" добије европску лиценцу!

Фудбал 31.03.2015 | 17:40
Борац, ипак, добија евро-лиценцу!

Ако црвено-плави кроз Купа Босне и Херцеговине или Премијер лигу БиХ изборе наступ у Европи, играће на међународној сцени јер више не постоје препреке за добијање европске лиценце.

Директор клуба са бањалучког Градског стадиона Роберт Зрилић потврдио је за "Борац-спорт" да је са свим повјериоцима потписан споразум о репрограму дуговања која клуб има према њима, те да је сва потребна документација на путу ка Фудбалском савезу БиХ у Сарајеву.

"Са свим повјериоцима смо у протеклим данима нашли заједнички језик и са задовољством могу да истакнем да је са свима договорен репрограм дуговања, што је и био услов за европска такмичења. Клупски секретар Синиша Рачић отпутовао је у Сарајево како би предао све документе и захтјев за добијање лиценце да црвено-плави могу без проблема да наступе у такмичењима под окриљем Европске куће фудбала (УЕФА)", изјавио је Зрилић.

Према његовим ријечима, то не значи да ће у Борац и у Европи бити пуки посматрач.

"Велика жеља свих нас да се елиминише бар један противник, што аутоматски значи велики прилив прихода у клупску касу", нагласио је директор бањалучког клуба.

Коментари / 0

Оставите коментар