Borac, ipak, dobija evro-licencu!

Apeli rukovodstva Borca su urodili plodom! Direktor kluba Robert Zrilić potvrdio da su sa svim povjeriocima potpisani sporazumi i da ne postoje prepreke da "Velikan iz Platonove" dobije evropsku licencu!

Fudbal 31.03.2015 | 17:40
Borac, ipak, dobija evro-licencu!

Ako crveno-plavi kroz Kupa Bosne i Hercegovine ili Premijer ligu BiH izbore nastup u Evropi, igraće na međunarodnoj sceni jer više ne postoje prepreke za dobijanje evropske licence.

Direktor kluba sa banjalučkog Gradskog stadiona Robert Zrilić potvrdio je za "Borac-sport" da je sa svim povjeriocima potpisan sporazum o reprogramu dugovanja koja klub ima prema njima, te da je sva potrebna dokumentacija na putu ka Fudbalskom savezu BiH u Sarajevu.

"Sa svim povjeriocima smo u proteklim danima našli zajednički jezik i sa zadovoljstvom mogu da istaknem da je sa svima dogovoren reprogram dugovanja, što je i bio uslov za evropska takmičenja. Klupski sekretar Siniša Račić otputovao je u Sarajevo kako bi predao sve dokumente i zahtjev za dobijanje licence da crveno-plavi mogu bez problema da nastupe u takmičenjima pod okriljem Evropske kuće fudbala (UEFA)", izjavio je Zrilić.

Prema njegovim riječima, to ne znači da će u Borac i u Evropi biti puki posmatrač.

"Velika želja svih nas da se eliminiše bar jedan protivnik, što automatski znači veliki priliv prihoda u klupsku kasu", naglasio je direktor banjalučkog kluba.

Komentari / 0

Ostavite komentar