Павловић о Дулету, Звезди, Подгорици....

Ас црно-белих каже да сви у екипи верују да ће бити бољи од "вечитог" ривала у полуфиналу плеј-офа АБА лиге.

Кошарка 31.03.2015 | 19:20
Павловић о Дулету, Звезди, Подгорици....

Време брзо пролази, догађаји се нижу као на траци, па зато делује помало невероватно да је прошло само десетак дана од кризне ситуације, која је претила да резултира растанком Саше Павловића са Партизаном.

Одлука да се настави заједно пала је, тада, на састанку Павловића и Душка Вујошевића са председником клуба Предрагом Даниловићем, о чему некадашњи НБА кошаркаш нема много тога да каже...

"Стварно не избегавам ту тему. Само нема шта да се прича", рекао је Павловић за "Спортски журнал".

"Имали смо 12 победа заредом пре меча у Подгорици, а онда смо против Меге одиграли утакмицу коју нисмо смели да изгубимо", вратио се на моменат када је ескалирао конфликт са шефом стручног штаба.

"Јесте била пријатељска, али и припремна за много важан и тежак дуел. Онда смо отишли доле, дали све од себе и нисмо остварили жељени резултат. Сада идемо даље, није смак света".

Меч против Будућности, за друго место, обележиле су и увреде навијача свом бившем љубимцу.

"На мене то скоро уопште није утицало, само су ме додатно мотивисали. Једино ми је пало тешко то што смо изгубили. Жао ми је што сам добио трећу личну (приликом кошкања играча) на полувремену, јер нисам ништа урадио".

Последица тог пораза је полуфинална плеј-оф серија против Црвене звезде Телеком, у којој ће улог бити пласман у Евролигу.

"Звезда игра феноменално, још боље него прошле године и сви ти резултати нису случајни. Међутим, ми знамо које су њихове мане, па ћемо видети. Настављамо пуном паром са припремама. Свако у екипи, од тренера до играча, верује у победу", јасан је Павловић у причи за "Журнал".

Први меч полуфинала заказан је за 14. април, пред Звездиним навијачима, као и други, дан касније. Играће се до три победе.

Коментари / 0

Оставите коментар