Домаћини су СП, а не занима их фудбал!

Катар победио Словенију, трибине у Дохи сабласно празне! Фудбалер Партизана Бранко Илић није добио прилику за игру, па је цео меч преседео на клупи Словеније којој је ово трећи пораз у последње четири утакмице.

Фудбал 31.03.2015 | 12:20
Домаћини су СП, а не занима их фудбал!

Фудбалери Катара победили су селекцију Словеније са 1:0 у пријатељској утакмици одиграној на стадиону Абдулах бин Калифа у Дохи. Оно што је обележило овај меч није ни гол, ни високи квалитет приказане игре већ готово бизарна посета јер на трибинама није било више од пар десетина навијача.

Податак који не улива баш наду јер се ради о земљи која ће 2022. године организовати Светско првенство у фудбалу. Да све буде горе, кадрови са стадиона показали су како пусто и сабласно делује овај објекат, а утисак је да чак ни чланови најуже родбине нису дошли да гледају своје најближе који носе дрес националног тима.

Додуше, сигурно је да ће се све то изгледати много боље, али домаћи навијачи очигледно још немају навику да бодре репрезентацију.

Као и недавно на Светском шампионату у рукомету које је организовао Катар, у домаћем тиму било је најмање оних који су рођени у тој земљи, тако да је и фудбалска репрезентација својеврстан скуп плаћеника.

Ипак, стрелац јединог поготка на овој утакмици био је Абделкарим Хасан, момак рођен у Дохи, који је у првом минуту другог полувремена преварио Јана Облака. Иначе, Хасан је члан екипе Ал Сад за коју ће од лета играти и легендарни шпански репрезентативац Ћави.

Фудбалер Партизана Бранко Илић није добио прилику за игру, па је цео меч преседео на клупи Словеније којој је ово трећи пораз у последње четири утакмице.

Коментари / 0

Оставите коментар