Меша хоће побједу и у Бечу!

Селектор Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић очекује од "змајева" позитиван утисак и резултат против Аустрије, која је по његовом мишљењу много опаснија од Андоре. Ибрахим Шехић напустио припреме уз дозволу.

Фудбал 31.03.2015 | 08:00
Меша хоће побједу и у Бечу!

Голман Ибрахим Шехић је напустио припреме уз одобрење стручног штаба јер има важну утакмицу свог клуба Карабага у борби за титулу, потврдио је Мехмед Баждаревић агенцији "Анадолија".

Селектор БиХ је рекао да је атмосфера у екипи добра те да ће дати шансу појединим играчима које је позвао али ће фокус бити на формирању снажног тима који ће остварити добар резултат сутра у Бечу.

"Ми ћемо настојати да направимо најбољи састав и да у истом моменту дамо прилику неким другим играчима. Она прва утакмица је била изузетно важна али и ова је и даћемо све од себе да оставимо добар утисак и остваримо добар резултат. Знамо да је сутрашњи противник много јачи и озбиљнији него Андора и морамо бити спремни на све да одговоримо на то", рекао је Баждаревић.

Популарни Меша је нагласио да су сви играчи здрави и спремни да конкуришу за утакмицу. У близини хотела у којем су смјештени репрезентативци БиХ налази се велики број навијача којима није дозвољен улазак па користе прилику да се фотографишу с играчима испред хотела.

Да су спремни за утакмицу потврдили су и "змајеви" Ермин Бичакчић и Изет Хајровић, играчи Хофенхајма и Вердера из Бремена.

"Послије посљедње побједе амбијент је одличан. Спремни смо за утакмицу с Аустријом. Биће то веома јак тест, имају веома добру екипу али ми смо сто одсто спремни за ову утакмицу. Знамо да ћемо имати веома велику подршку навијача тако да једва чекамо да утакмица почне сутра", рекао је Бичакчић.

И Изет Хајровић очекује побједу.

"Очекујем побједу. Спремни смо за утакмицу, Аустрија има супер екипу. Први су у својој квалификационој групи тако да морамо бити спремни и надам се да ћемо побиједити. Биће пуно наших навијача из цијеле Европе. Вјерујем да ћемо одиграти супер утакмицу", рекао је Хајровић.

Коментари / 0

Оставите коментар