Ово је ''најлуђи'' предсједник клуба у Европи!

Монпеље има најлуђег председника у Европи: Фарбање косе је било само шала, ово још нисте видели! Тамошњи спортски новинар Јулијен Ландри на друштвене мреже окачио је видео снимак са пролаве 40. рођендана Монпељеа, у којој је у првом плану мортус пијани председник овог француског клуба, али и остали функционери, који су се баш добро забављали.

Фудбал 30.03.2015 | 20:00
Ово је ''најлуђи'' предсједник клуба у Европи!

Иако је увелико ушао у осму деценију живота председник Монпељеа Луј Николин дише живот пуним плућима и ниједног тренутка то не скрива од јавности.

Када је Монпеље пре три године освојио прву шампионску титулу, Николин је офарбао косу у боје клуба, али се сада поново потрудио да шокира комплетну француску јавност.

Тамошњи спортски новинар Јулијен Ландри на друштвене мреже окачио је видео снимак са пролаве 40. рођендана Монпељеа, у којој је у првом плану мортус пијани председник овог француског клуба, али и остали функционери, који су се баш добро забављали.

Коментар оваквог начина славља није превише потребан, али би он могао да постане апсолутни хит на прославама широм света.

Коментари / 0

Оставите коментар