Ovo je ''najluđi'' predsjednik kluba u Evropi!

Monpelje ima najluđeg predsednika u Evropi: Farbanje kose je bilo samo šala, ovo još niste videli! Tamošnji sportski novinar Julijen Landri na društvene mreže okačio je video snimak sa prolave 40. rođendana Monpeljea, u kojoj je u prvom planu mortus pijani predsednik ovog francuskog kluba, ali i ostali funkcioneri, koji su se baš dobro zabavljali.

Fudbal 30.03.2015 | 20:00
Ovo je ''najluđi'' predsjednik kluba u Evropi!

Iako je uveliko ušao u osmu deceniju života predsednik Monpeljea Luj Nikolin diše život punim plućima i nijednog trenutka to ne skriva od javnosti.

Kada je Monpelje pre tri godine osvojio prvu šampionsku titulu, Nikolin je ofarbao kosu u boje kluba, ali se sada ponovo potrudio da šokira kompletnu francusku javnost.

Tamošnji sportski novinar Julijen Landri na društvene mreže okačio je video snimak sa prolave 40. rođendana Monpeljea, u kojoj je u prvom planu mortus pijani predsednik ovog francuskog kluba, ali i ostali funkcioneri, koji su se baš dobro zabavljali.

Komentar ovakvog načina slavlja nije previše potreban, ali bi on mogao da postane apsolutni hit na proslavama širom sveta.

Komentari / 0

Ostavite komentar