Поповић: Цијеним Тумбу, али...

...зна се ко доноси важне одлуке у Партизану! "Да не мислим да ће Милинковић донети бољитак, нову енергију и полетност, то не бисмо ни радили. Он има наше пуно поверење. Циљ је јасан, титула у Хумској“, поручује први човек црно-белих.

Фудбал 30.03.2015 | 19:40
Поповић: Цијеним Тумбу, али...

Председник Партизана Зоран Поповић појаснио је због чега је морало да дође до смене Марка Николића и зашто су се одлучили да његов наследник буде баш Зоран Милинковић. Поповић је, такође, прокоментарисао због чега Љубиша Тумбаковић, као потпредседник црно-белих задужен са спортска питања, није представио јавности новог тренера .

„Љубишу Тумбаковића веома ценим као трофејног тренера и легенду Партизана. Када се, ипак, доносе одлуке које су важне за клуб, мора се гледати јединство целе управе, а не само жеље појединаца. Некада нас можда личне симпатије или антипатије према некоме или нечему могу довести до тога да не видимо када заиста постоји проблем и да се он мора решити. Партизан је изнад свих нас. Свако има право на мишљење, али оно не сме да спречава клуб у даљем напретку“, рекао је Поповић за Спортски журнал.

Први човек Партизана додаје да нова управа клуба све што је рекла да ће учинити у одређенон периоду – ради и успуњава.

„Поред бизнис плана за јачање клуба приоритет нам је враћање трофеја у Хумску. Марко Николић је као млад и амбициозан тренер имао пуну подршку Управе у пролећном делу првенства. Нисмо били за његову смену када је то предложено у јануару, већ смо поштујући оно што је урадио и заједничке амбиције стали иза њега. Анализом постојећег стања на табели, наше игре и учинка на табели, као и игре других тимова у Суперлиги, управни одбор сматра да Партизан може и мора да пружи боље партије у борби за титулу. Бодовна предност је пала на ’плус два’, што је додатно упалило аларм. Промена тренера била је неминовна. Да не мислим да ће Милинковић донети бољитак, нову енергију и полетност, то не бисмо ни радили. Он има наше пуно поверење. Циљ је јасан, титула у Хумској“, поручио је Поповић.

Коментари / 0

Оставите коментар