Popović: Cijenim Tumbu, ali...

...zna se ko donosi važne odluke u Partizanu! "Da ne mislim da će Milinković doneti boljitak, novu energiju i poletnost, to ne bismo ni radili. On ima naše puno poverenje. Cilj je jasan, titula u Humskoj“, poručuje prvi čovek crno-belih.

Fudbal 30.03.2015 | 19:40
Popović: Cijenim Tumbu, ali...

Predsednik Partizana Zoran Popović pojasnio je zbog čega je moralo da dođe do smene Marka Nikolića i zašto su se odlučili da njegov naslednik bude baš Zoran Milinković. Popović je, takođe, prokomentarisao zbog čega Ljubiša Tumbaković, kao potpredsednik crno-belih zadužen sa sportska pitanja, nije predstavio javnosti novog trenera .

„Ljubišu Tumbakovića veoma cenim kao trofejnog trenera i legendu Partizana. Kada se, ipak, donose odluke koje su važne za klub, mora se gledati jedinstvo cele uprave, a ne samo želje pojedinaca. Nekada nas možda lične simpatije ili antipatije prema nekome ili nečemu mogu dovesti do toga da ne vidimo kada zaista postoji problem i da se on mora rešiti. Partizan je iznad svih nas. Svako ima pravo na mišljenje, ali ono ne sme da sprečava klub u daljem napretku“, rekao je Popović za Sportski žurnal.

Prvi čovek Partizana dodaje da nova uprava kluba sve što je rekla da će učiniti u određenon periodu – radi i uspunjava.

„Pored biznis plana za jačanje kluba prioritet nam je vraćanje trofeja u Humsku. Marko Nikolić je kao mlad i ambiciozan trener imao punu podršku Uprave u prolećnom delu prvenstva. Nismo bili za njegovu smenu kada je to predloženo u januaru, već smo poštujući ono što je uradio i zajedničke ambicije stali iza njega. Analizom postojećeg stanja na tabeli, naše igre i učinka na tabeli, kao i igre drugih timova u Superligi, upravni odbor smatra da Partizan može i mora da pruži bolje partije u borbi za titulu. Bodovna prednost je pala na ’plus dva’, što je dodatno upalilo alarm. Promena trenera bila je neminovna. Da ne mislim da će Milinković doneti boljitak, novu energiju i poletnost, to ne bismo ni radili. On ima naše puno poverenje. Cilj je jasan, titula u Humskoj“, poručio je Popović.

Komentari / 0

Ostavite komentar