Мајами: Е, Ана, Ана...Боља је Сабине!

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић није успела да се пласира у четврто коло WТА турнира у Мајамију, пошто је поражена од Сабине Лисицки у два сета.

Тенис 30.03.2015 | 14:00
Мајами: Е, Ана, Ана...Боља је Сабине!

Ивановићева је одиграла још један меч пун осцилација које су је на крају и коштале, па је Лисицки славила резултатом 7:6(4), 7:5.

Ана је лоше играла важне поене, а проблем су јој представљали периоди меча у којем је правила лоше одлуке и имала много грешака.

Ово је био укупно шести међусобни дуел две тенисерке, а Немица је сада смањила на 4-2 у победама. Она ће у борби за четвртфинале играти са Италијанком Саром Ерани која је после преокрета елиминисала Гарбиње Мугурусу из Шпаније.

Српка тенисерка кренула је брејком, да би стечену предност већ у следећем гему изгубила. Лисицки је сервирала за 1-0 када се Ана вратила и изборила тај брејк, али је то било све што је могла да учини. Други сет почео је слично као први – брејк и вођство од 4:1.

Ипак, уследио је нови пад у игри који ју је коштао губитка брејка, а онда и читавог меча.

На крају, Ана је имала 26 директних поена и 36 неизнуђених грешака, док је тај однос код Лисицки био 29:23. Ивановићева је направила 6 дуплих сервис грешака и реализовала само 4 од 12 брејк лопти.

WТА турнир у Мајамију игра се за наградни фонд од 6.157.160 долара, а титулу брани Серена Вилијамс.

Коментари / 0

Оставите коментар