Па, немој и ти УЕФА, мајке ти! Србија има минус два бода!

Фудбалска репрезентација Србије требало би да има бод после пораза од Португалије (2:1) али званични интернет сајт УЕФА тврди нешто сасвим друго: наши "орлови" су у "минусу", и то на "-2", и то уз објашњење да им је одузето шест бодова у овим квалифкацијама.

Фудбал 30.03.2015 | 09:00
Па, немој и ти УЕФА, мајке ти! Србија има минус два бода!

Вероватно је у питању техничка грешка која ће ускоро бити отклоњена, али непосредно после пораза од Португалаца - свакако да је овакав изглед табеле на сајту УЕФА деловао додатно болно по наше навијаче.

Подсетимо, УЕФА је одузела Србији три бода након прекинутог меча са Албанијом, па је тако практично бесмислен био други део те одлуке - да је нашој репрезентацији додељен тријумф службеним резултатом од 3:0.

Просто, европска кућа фудбала је тај меч "избрисала из каленадара", као да се никада није ни одиграо нити да је требало да се игра, а једини "профит" је била нешто боља гол-разлика наше националне селекције због те "службене победе".

Међутим, уместо да табела прикаже да Србија са једним бодом тренутно заузима претпоследњу позицију, и то баш због гол-разлике није иза Јерменије која такође има бод, на сајту УЕФА пише "Србији је одузето шест бодова", те смо стога "у минусу".

А како се и осећамо због наше репрезентације, много тога на терену треба да се промени да бисмо били у "плусу".

Коментари / 0

Оставите коментар