Pa, nemoj i ti UEFA, majke ti! Srbija ima minus dva boda!

Fudbalska reprezentacija Srbije trebalo bi da ima bod posle poraza od Portugalije (2:1) ali zvanični internet sajt UEFA tvrdi nešto sasvim drugo: naši "orlovi" su u "minusu", i to na "-2", i to uz objašnjenje da im je oduzeto šest bodova u ovim kvalifkacijama.

Fudbal 30.03.2015 | 09:00
Pa, nemoj i ti UEFA, majke ti! Srbija ima minus dva boda!

Verovatno je u pitanju tehnička greška koja će uskoro biti otklonjena, ali neposredno posle poraza od Portugalaca - svakako da je ovakav izgled tabele na sajtu UEFA delovao dodatno bolno po naše navijače.

Podsetimo, UEFA je oduzela Srbiji tri boda nakon prekinutog meča sa Albanijom, pa je tako praktično besmislen bio drugi deo te odluke - da je našoj reprezentaciji dodeljen trijumf službenim rezultatom od 3:0.

Prosto, evropska kuća fudbala je taj meč "izbrisala iz kalenadara", kao da se nikada nije ni odigrao niti da je trebalo da se igra, a jedini "profit" je bila nešto bolja gol-razlika naše nacionalne selekcije zbog te "službene pobede".

Međutim, umesto da tabela prikaže da Srbija sa jednim bodom trenutno zauzima pretposlednju poziciju, i to baš zbog gol-razlike nije iza Jermenije koja takođe ima bod, na sajtu UEFA piše "Srbiji je oduzeto šest bodova", te smo stoga "u minusu".

A kako se i osećamo zbog naše reprezentacije, mnogo toga na terenu treba da se promeni da bismo bili u "plusu".

Komentari / 0

Ostavite komentar