Рајко Васић: Преко Змаја до НАТО пакта!

Дабоме. Мими Оро и Змајо Куро само су симболи медијске магије која је, организовано бачена на Србе. А они, Оро и Куро, стварно, не воде Србе у Нато Пакт. Воде их у Пичку Материну*.

Босна и Херцеговина 29.03.2015 | 18:05
Рајко Васић: Преко Змаја до НАТО пакта!

При чему су у тој реченици Оро и Куро, у ствари, симболи политичког вођства НДД Сфере.

Немој неко да, сада, каже како зна на кога мислим.

Таблоидиотоизација штампаних медија у мјери у којој је Таблоид, који је, не заборавимо, пронађен у Пулицерово вријеме Америке, остао Часна Сестра Српског Новинарства и Медијства а то двоје претворено у Стрвинарство и Медијаштво, досегла је размјере нове хомогенизација нације која изнад опште пропасти и суноврата свих вриједности, политичких, економских, културних, вјерских, стратешких, ствара непробојни покров сретног и занимајућег свијета, свјетине, руље, становника, бирача, као смјерних и одушевљених конзумената медијских специјалитета генетске модификоване дисфункционалне и наметнуте информативе као крајње и запечаћене регулативе појединачне и колективне свијести.

Таболидиотизација је захватила и интернетски порталски простор па и коментаторски простор код наизглед озбиљних инфопортала.

Захватила је и телевизијски простор уништавајући саму њену суштину, суштину телевизије, у инфрмативном смислу, да се буде на лицу мјеста, на извору вијести, као и забављачку суштину, у смислу креације поједностављене некадашње филмске забаве у свим њеним жанровима.

Таболидиотизација је захватила и јавносни однос српских и србијанских лидера. Њихов однос с јавношћу компатибилан је са инфантилним кичем. Јер, неки виши ниво, Појединац и Јавност, под оном магијом с почетка, не би могли ни да конзумирају.

Оно мало озбиљних медија, који су преостали, подвргунити су најгрубљој тортури политичких комесара, кабинетиста, јунитоваца, страначких Пит Ботова, инсталираних унутра, аутоцензури, застрашивању и укидању артефаката, у количини и кроволочности да ће неко, ускоро, завапити Цензуре, Господару, дај нам мало Цензуре. Само обичне ладне цензуре, не треба ни газирана.

Какве везе имају све те Таболидиотизације са Нато Пактом. Са уласком Србаља, Србије и Српске, у Нато Пакт. Нато Пробавни Тракт, са нагласком на његово завршно задебљање.

Има везе само преко једне ствари.

Скривање Јавних Тајни.

Срби имају само двије чињенице које од њих треба сакрити. Предаја Земље и Нације Нато Пакту. И Предаја Косова Нато Пакту. А тамошњих Срба Шиптарима.

Те двије чињенице треба да сакрије садашња Напредатура у Србији и Промјенатура у Српској. Ако буде требало, укључиће се и други, уништавањем Еснесдеа, нпр, односно његовим свођењем на осредњи конгломераторијум.

Нема компликоване технологије тог сакривања. Веома је једноставна. Објавили су јутјубуленцију како је нека Мими, или која, снимљена гола у кади. А мени је Томан стално говорио Купао се ти у каци или кади, у бари или на Флориди, увијек буди у вуненим чарапама, дугим гаћама, гуњу и шубари. Шубару понекад скини, да те свијет препозна.

Али нашој слуђеној и омађијаној јавности, Гола Пичка у кади натурена је као догађај. Као и шипоидни Змај, јавни јунак једног интернета.
Као што је Јавности натурено и цјелогодишње пинчарење са пјевачима и жиријима. Стотине хиљада људи ће мјесецима причати како је Пица Цеца нешто рекла нашој Милијани и како је Милијана Певала пред Цецом.

Све је прецизно сценарисано и режирано.

Као што је и у тим Паровима. Змај од Шипова, прецизно је, по сценарију кадрирању и режији, извадио свој велики библијски уд и показао га некој базенуши, потписавши, претходно, о томе обавезу и уговор и прихвативши понуђену цијену, укључујући и педеве.

За све то вријеме Срби и Српске Земље могу да дођу на Домановићеву ивицу понора. Што не подразумијева само Нато Пакт, већ и националну распродају, културну девастацију, депонисање историје и насљеђа, разарање система вриједности исл.

Тад ће бити касно.

Неко ће рећи Како освијестити Јавност и Појединца. Скоро никако. Јер је учињено да Јавност и Појединац живе тако да су увјерени да је то њихова стварна потреба. Само су замољени да на својим тјеменима, повремено, придрже лијевак.

*Пичка Матерна је простачка категорија, понекад и дисквалификациона. А Пичка Материна је историјска категорија.

РајкоВасиц.блог

Коментари / 33

Оставите коментар
Name

ццц

29.03.2015 16:13

Ко је покрао милијарде и опљацко све јаду јадни СНСД- овски

ОДГОВОРИТЕ
Name

ауслендер

30.03.2015 04:36

Пинк је у једној ствари у праву са емисијом парови. Колико год ви бранили СНСД власт у РС-у је пресликана из парова и у СНСД-у је.е ко кога стигне а зна се ко је највећи ку..ц у странци.

Name

тд

29.03.2015 16:42

Рајко јос је горе од тога. Народ који гледа та срања и заслузује сваста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васић

29.03.2015 16:51

Тако је родјо, нека знају да је нас дједа био паметан и уман цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киклоп

29.03.2015 17:01

Јесу ли вам деду звали змај или медјед?

Name

мг

29.03.2015 17:20

Јес ти Рајкане имало допринио таквом стању, аа ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

29.03.2015 17:22

Е па мој Рајко ,они су се појавили,кад и ви назови полтицари.Прије рата кад није било демократије није било ни Змаја ни Оро.Како сте ви политицари увели своју демократију тако и они додјосе.Ниста нисте бољи од њих,ви мјењате дресове за паре и фотељу они их скидају за паре.Твоји текстови,нису културнији ниста од њиховог говора и понасања.Колико си се до сад наузимо пара,ста си урадио за РС.Како си називао студенте,какви год да су.Ти си задњи који имас право несто да прицас.У ствари ко си ти.Такви као ти су направили ово од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

привјесак снсд

29.03.2015 17:33

Немојте нас ви висе бранит ни од цега и ни од кога

ОДГОВОРИТЕ
Name

снсд 1998 брат

29.03.2015 17:38

Рајко Васиц је издигао СНСД у моцну партију. Рајко хвала ти на томе. Српска заувјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

29.03.2015 19:14

Рајко је издигао СНСД, али исто тако га је и гурнуо у П материну

Name

змај

29.03.2015 17:42

Од Сипова змај је моралнији од 80% политицара дефинитивно. Не обецава не лазе, а изрекне трагицно много истина. Овај ријалити је посљедица политике пљацке безнадја и слудивања народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈКУЛА

29.03.2015 17:56

Добар је назив за тебе дао Васковић-Рајкула

ОДГОВОРИТЕ
Name

хеј хеј

29.03.2015 18:11

Какав је ово простаклук. Остала сам без ријеци. Немам коментара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

29.03.2015 18:27

По цему це Рајко разликује од Мими Оро? Мими нема субару и гуњ. Интелектуални ниво - исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

До сржи

29.03.2015 20:08

Разликује се по памети. Некима га је заиста тешко разумјети. Хвала Рајку на исцрпнпм опису пропасти.

Name

Мики

29.03.2015 18:53

Рајко Васић је један од твораца СНСД Франкештајна .Кад су га браћа лопови отерали од казана поћео је да паметује Да га Баја поново зовне под скуте дотрћао би одма .Сечам га се како је јордамио као сеоска млада када се питао нешто у СНСД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана

29.03.2015 19:07

Мислис да си паметан и саркастицан а нигдје везе.страсно горе од тог змАја и те Орозз

ОДГОВОРИТЕ
Name

шумар

29.03.2015 19:08

Рајко, кад ћете ти и Игор Радојићић са још пар посланика нагуљивати из СНСДа? Или ћете и даље трпити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цишпула

29.03.2015 19:14

Рајкане, знам ја на кога ти мислиш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуј

29.03.2015 20:09

Рајко је 10 хиљада пута веци развратник од овог Змаја. Оно сто је он народу потурао у својим бљувотинама ни пас с маслом не мозе појест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цврцак

29.03.2015 20:23

Подмазо баја мало одма друга прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

КС

29.03.2015 20:54

И ...како сте се осјецали кад сте то помислили....

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

29.03.2015 21:10

Фали том списку Додо

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Рајка

29.03.2015 21:40

Код Змаја нема пуно глуме. Цим је усо кренуо је фронтално на све редом а ове глумице сто су по сву ноц стењале и глумиле ко зна ста од једном су се повукле у мисије рупе. Змај их је реформисо ко Скрбиц здравство у своја доба. Е сад је друго питање дал би ико од њих презивио да се ухвати у костац са Змајом ал тако је како видис и у здравству које је на издисају. Стета сто Змај на крају неце побиједити ал то је само зато сто је ономад јавно подрзо преко ТВ а Сесеља а то се у Србији не смије радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

е-новине

29.03.2015 21:52

Бас си Срајко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цонтра

29.03.2015 22:31

Оно што је тзв. Змај од Шипова унио у јавни простор , одавно је Рајканова поштапалица. Змај се држи за ону ствар а Бајин Гебелс нам дочарава својим примитивним вокабуларом како изгледа она ствар. Кад мало саберем - њих двојица су исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КПГС Култура

29.03.2015 23:00

Дивно ли збориш о култури лицемјере, а свака друга ти је псовка! Ти и теби слични "културни радници" сте и направили овакво стање, утркујете се ко ће бити бахатији и приземнији. Ти и Змај сте два лица истог новчића, и један и други приглупи и похлепни, дали би гузице за мало медијске пажње. Махао би и ти да имаш са чиме, али партијску заставу су ти отели, а у гаћама ти је још већа пустош него у глави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДартхИнВадер

29.03.2015 23:03

Какав рјечник једног високог функционера једне владајуће странке. Кочијаш је комплимент. Сад сам отиш'о да бацим пеглу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

шкорпија

30.03.2015 05:52

Жао ми је што се не могу укључити у коментарисање поменутих "ријалитија" јер их заиста не гледам и жалим све који од свог јединог живота откидају многе сате и троше их на глупости. Дајте људи искористите ово мало времена под капом небеском на нешто корисно, корисно за себе и своје потомке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

30.03.2015 06:13

Мој Рајкула, у свему овом сто се десава ти си дебело уцествовао, криза морала, као и економска криза је последица васег СНСД-овог владања. Има ли краја васем лицемјерству?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

30.03.2015 07:17

РАЈКО ТИ САМО ЗНАШ ДА БРОЈИШ ОД 0 ДО БЕСКОНАЧНО КАО И СВИ ТВОЈИ ПАРТИЈСКИ ДРУГОВИ. СРАМ ТЕ БИЛО ДА СЕ СЛИКАШ И ДА БИЛО ИШТА КАЖЕШ ЗА ОВАЈ ДОБРО ДЕБИЛНИ НАПАЋЕНИ НАРОД. ДЕБИЛНИ ЗАТО ЈЕР ЈЕ ГЛАСАО ЗА ТЕБЕ И ТАКВЕ КАО ШТО СИ ТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несхваћен

30.03.2015 17:05

Рајкане,овим текстом си у праву. Међутим сјети се како си се ти понашао и дјеловао све протекле године, да ли си ти био узоран и честит? Само да те подсјетим на политичке акте које си слао општинским одборима СНСД-а пред изборе, и истим наређивао како да под плаштом странке врше запошљавање, да посао могу добити само чланови СНСД-а или дјеца чланова. Није ли то дискриминација, да не употријебим тежу ријеч којој такво дјеловање и одговара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

31.03.2015 08:20

Мозете коментарисати, критиковати, вољети га или мрзити али сто се тице самог текста цовјек је убо.

ОДГОВОРИТЕ