Јокан спреман за славље са Вотфордом

Елтон Џон је обећао журку ако уђемо у Премијер лигу! "Пре мене клуб је променио тројицу тренера, али нисам од оних који брину шта ће се десити сутра. Био сам узбуђен, а не забринут. Навикао сам на притисак, живим са њим од 18 године", објаснио је српски стручњак.

Фудбал 29.03.2015 | 20:40
Јокан спреман за славље са Вотфордом

Славиша Јокановић је пронашао срећу у Вотфорду. Српски тренер са овом екипом бори се за улазак у Премијер лигу и на добром је путу да у завршници сезоне поведе Стршљенове тамо где их није било од 2007. године.

Тренутно једини српски тренер на Острву казао је да сви у клубу верују у успех, иако до краја има да се игра још много, а постоји и могућност наступа у гаражу.
“Знам колико би свима значио повратак у Премијер лигу. Упознао сам Елтона Џона када је било отварање нове трибине на стадиону уочи Божића. Он је добар човек, обећао је да ће послати шампањац и да ћемо направити журку ако се Вотфорд пласира у Премијер лигу”, рекао је Јокановић за Дејли Мејл.

Тренинг камп екипе Вотфорда је у непосредној близи Арсеналовог центра за тренинге и Јокановић признаје да понекад „вирне“ да види шта ради старији и трофејнији колега Арсен Венгер.
“С времена на време бацим поглед шта раде. Добро је да су нам овде близу, да нас подсећају шта ми желимо да постанемо. Наравно, не можемо ништа да причамо унапред, али имамо сан и важно је да останемо концентрисани“, навео је бивши тренер Партизана.

Долазак у енглески Чемпионшип и у клуб надомак Лондона видео је као сјајну прилику за афирмацију и напредовање.
“За мене је Вотфорд био сјајна прилика. Ушао сам на мала врата, а добио велику шансу. Нисам познавао Чемпионшип, али сам одувек гледао енглески фудбал и веровао у себе. Пре мене клуб је променио три тренера, али нисам од оних који брину шта ће се десити сутра. Био сам узбуђен, а не забринут. Навикао сам на притисак, живим са њим од 18 године“, објаснио је Јокановић.

Повремено у тренуцима опуштања и одмора Јокановић најрадије гледа филм “Било једном у Америци” или чита аутобиографију Алекса Фергусона.
“Човек увек мора да напредује и зато је потпуно логично да видим како је радио човек који је у Премијер лиги освојио више трофеја од било кога другог. Надам се да ће ми то помоћи. Спреман сам за борбу и нећу се предати док не победим”, поручио је некадашњи фудбалер лондонског Челсија.

Екипа Вотфорда тренутно заузима друго место на табели Чемпионшипа са бодом мање од водећег Борнмута.

Коментари / 0

Оставите коментар