Jokan spreman za slavlje sa Votfordom

Elton Džon je obećao žurku ako uđemo u Premijer ligu! "Pre mene klub je promenio trojicu trenera, ali nisam od onih koji brinu šta će se desiti sutra. Bio sam uzbuđen, a ne zabrinut. Navikao sam na pritisak, živim sa njim od 18 godine", objasnio je srpski stručnjak.

Fudbal 29.03.2015 | 20:40
Jokan spreman za slavlje sa Votfordom

Slaviša Jokanović je pronašao sreću u Votfordu. Srpski trener sa ovom ekipom bori se za ulazak u Premijer ligu i na dobrom je putu da u završnici sezone povede Stršljenove tamo gde ih nije bilo od 2007. godine.

Trenutno jedini srpski trener na Ostrvu kazao je da svi u klubu veruju u uspeh, iako do kraja ima da se igra još mnogo, a postoji i mogućnost nastupa u garažu.
“Znam koliko bi svima značio povratak u Premijer ligu. Upoznao sam Eltona Džona kada je bilo otvaranje nove tribine na stadionu uoči Božića. On je dobar čovek, obećao je da će poslati šampanjac i da ćemo napraviti žurku ako se Votford plasira u Premijer ligu”, rekao je Jokanović za Dejli Mejl.

Trening kamp ekipe Votforda je u neposrednoj blizi Arsenalovog centra za treninge i Jokanović priznaje da ponekad „virne“ da vidi šta radi stariji i trofejniji kolega Arsen Venger.
“S vremena na vreme bacim pogled šta rade. Dobro je da su nam ovde blizu, da nas podsećaju šta mi želimo da postanemo. Naravno, ne možemo ništa da pričamo unapred, ali imamo san i važno je da ostanemo koncentrisani“, naveo je bivši trener Partizana.

Dolazak u engleski Čempionšip i u klub nadomak Londona video je kao sjajnu priliku za afirmaciju i napredovanje.
“Za mene je Votford bio sjajna prilika. Ušao sam na mala vrata, a dobio veliku šansu. Nisam poznavao Čempionšip, ali sam oduvek gledao engleski fudbal i verovao u sebe. Pre mene klub je promenio tri trenera, ali nisam od onih koji brinu šta će se desiti sutra. Bio sam uzbuđen, a ne zabrinut. Navikao sam na pritisak, živim sa njim od 18 godine“, objasnio je Jokanović.

Povremeno u trenucima opuštanja i odmora Jokanović najradije gleda film “Bilo jednom u Americi” ili čita autobiografiju Aleksa Fergusona.
“Čovek uvek mora da napreduje i zato je potpuno logično da vidim kako je radio čovek koji je u Premijer ligi osvojio više trofeja od bilo koga drugog. Nadam se da će mi to pomoći. Spreman sam za borbu i neću se predati dok ne pobedim”, poručio je nekadašnji fudbaler londonskog Čelsija.

Ekipa Votforda trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Čempionšipa sa bodom manje od vodećeg Bornmuta.

Komentari / 0

Ostavite komentar