А Србија на Португалце креће без...?!

...Марковића, Љајић у стартној постави, Ивановић дефинитивно штопер! Радован Ћурчић се одлучио за формацију 4-2-3-1, Матић и Петровић тандем задњих везних.

Фудбал 29.03.2015 | 18:40
А Србија на Португалце креће без...?!

Као тренер Јавора из Ивањице побеђивао је Црвену звезду и Партизан, као кормилар младе репрезентације био је бољи од Белгије и Италије... Његов тренерски успех кулминирао је у двомечу са Шпанијом када је у Кадизу оборио никад јачу селекцију Фурије... Међутим, зна Радован Ћурчић да ће то све пасти у воду оног тренутка када почене меч на стадиону Бенфике. Јавност ће му судити по дуелу са Португалом, јер права на грешку немамо.

Отуда скромни Ивањичанин није желео да попут многих претходника измишља топлу воду и сасече крила Орловима тактичким импрвозацијама као бројни претходници. Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта Радован Ћурчић ће на терен Лужа послати оно најбоље што Србија има у овом тренутку.

Истина, донекле изненађење представља податак да ће крилни фудбалер Ливерпула Лазар Марковић меч почети на клупи за резервне играче. Популарни Маркец одлично познаје траву стадиона Бенфике, његово појављивање би утерало страх у кости дефанзивцима Португалије, али због чињенице да Марковићева игра на Енфилду ове сезоне није баш била убедљива, Ћурчић је предност на крилним позицијама дао Тадићу и Тошићу. За креацију ће поред поменутог тандема бити задужен и предводник у национални тим Адем Љајић. Врло респектабилна тројка која би према свим парамтерима морала да нахрани употребљивим лоптама Александра Митровића.

Ћурчић се одлучио да своју војску поређа у формацију 4-2-3-1. Срце и плућа нашег тима у таквом систему биће Немања Матић и Радослав Петровић. Ас Челсија је сјајно деловао у тандему са Раћом на неколико пријатељских утакмица. Посебно су оставили упечтаљив утисак против Бразила и то је врло вероватно била идеја водиља Радована Ћурчића.

После повреде Бишевца и новог отказа Невена Суботића Ћурчић није имао много простора за маневар у последњој линији. Капитен Бранислав Ивановић ће, као што је одавно познато, бити прекомандован у централни део одбране, где ће дејствовати и Матија Настасића. Било би сјајно да сјајну форму из Лација Душан Баста пренесе у репрезентативни табор... Леви бок је резервисан за Коларова, док је на голу неприкосновени Владимир Стојковић.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

КС

29.03.2015 17:20

Конацно побједа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

29.03.2015 17:34

Боља не мозе бити.Напријед ОРЛОВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бих

29.03.2015 17:40

Напријед Португал. Средите орлице да буду јос мањи орлици. .Поздрав за БНТВ портаал из србије

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацо

29.03.2015 17:52

бн је српска тв засто они не преносе мец

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

29.03.2015 18:56

Јеееееееееесссссссс 1:0

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роналдо

29.03.2015 20:05

Јеееееееееесссссссс 2:1

ОДГОВОРИТЕ