Ковач незадовољан након 5:1?!

Селектор фудбалске репрезентације Хрватске Нико Ковач није задовољан игром своје екипе и поред убедљиве победе против Норвешке са 5:1 у квалификацијама за Европско првенство 2016. године.

Фудбал 29.03.2015 | 20:00
Ковач незадовољан након 5:1?!

"С једне стране, драго ми је што смо победили, постигли пет голова, али више не желим да видим овакву игру репрезентације, без пресинга и агресивности. Била је то слаба утакмица, нисмо се држали договора, нисмо улазили у дуеле код ничијих лопти, а за сваку лопту мора да се бори", рекао је Ковач, а преноси Хина.

Хрватска је у Загребу декласирала Норвежане у петом колу групе Х головима Брозовића, Перишића, Олића, Шилденфелда и Прањића, а ни искључење Ћорлуке није угрозило тријумф.

"Заборавили смо како треба да изгледа игра репрезентације, како смо одиграли против Италије прошле године. Мораћу да попијем чашу вина да се мало смирим", навео је Ковач.

Хрватска је прва на табели групе Х са 13 бодова из пет мечева, Италија је друга са три бода мање, али и утакмицом мање, док је Норвешка на трећем месту са девет бодова.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

29.03.2015 18:04

Полако Нико Брате 5:1 је јасам Резултат!!!Ста би ти јос???

ОДГОВОРИТЕ