Kovač nezadovoljan nakon 5:1?!

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Niko Kovač nije zadovoljan igrom svoje ekipe i pored ubedljive pobede protiv Norveške sa 5:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Fudbal 29.03.2015 | 20:00
Kovač nezadovoljan nakon 5:1?!

"S jedne strane, drago mi je što smo pobedili, postigli pet golova, ali više ne želim da vidim ovakvu igru reprezentacije, bez presinga i agresivnosti. Bila je to slaba utakmica, nismo se držali dogovora, nismo ulazili u duele kod ničijih lopti, a za svaku loptu mora da se bori", rekao je Kovač, a prenosi Hina.

Hrvatska je u Zagrebu deklasirala Norvežane u petom kolu grupe H golovima Brozovića, Perišića, Olića, Šildenfelda i Pranjića, a ni isključenje Ćorluke nije ugrozilo trijumf.

"Zaboravili smo kako treba da izgleda igra reprezentacije, kako smo odigrali protiv Italije prošle godine. Moraću da popijem čašu vina da se malo smirim", naveo je Kovač.

Hrvatska je prva na tabeli grupe H sa 13 bodova iz pet mečeva, Italija je druga sa tri boda manje, ali i utakmicom manje, dok je Norveška na trećem mestu sa devet bodova.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

29.03.2015 18:04

Polako Niko Brate 5:1 je jasam Rezultat!!!Sta bi ti jos???

ODGOVORITE