Прњавор: Псовке ће се испитати на суду

Недавна прњаворска скупштинска драма добиће и судски епилог. Основни суд разматра материјал који сведочи о ноћи између 2. и 3. марта препуној псовки и најпогрднијих увреда.

Република Српска 29.03.2015 | 19:47
Прњавор: Псовке ће се испитати на суду

Скупштинска драма са псовањем бога и мајке, уз арсенал најпогрднијих увреда, као што су "магарци, мајмуни, окорели лопови, секташи", као и разбијена чаша и потегнута флаша на челног човека прњаворског парламента, добиће и - судски епилог.

Како "Новости" поуздано сазнају, једна од судија Основног суда у Прњавору већ увелико "чешља" обиље материјала који сведоче о драматичном догађају који се у скупштинској сали у Прњавору одиграо у ноћи између 2. и 3. марта.

Прњаворска полиција је, узимањем исказа од кључних актера ноћне скупштинске драме, већ завршила свој део посла. Међу петоро саслушаних су некадашњи члан СДС-а однедавно независни одборник Бранко Шиканић, као и Борко Лукановић, председник Скупштине општине Прњавор.

Шиканић ће морати да објасни како је, уз псовке и претње, уз помоћ флаше пуне воде покушао да са скупштинске говорнице "скине" челног човека овдашњег парламента Борка Лукановића (СДС).

- Седи доле, магарац један, ... ти сунце! Шта, нећеш да сиђеш - грмео је са флашом у руци разбеснели Шиканић, иначе лекар специјалиста у прњаворском Дому здравља, након што је претходно у скупштинској клупи ишчупао микрофон и разбио чашу.

Пред судом ће се, такође, наћи и Бране Жунић, одборник ПДП, који је на метар удаљености од првог човека прњаворског парламента сустигао и за тело ухватио разбеснелог Шиканића.

Како су "Новости" писале, нетрпељивост некадашњих страначких колега, првенствено Лукановића и пре више месеци из СДС искљученог Шиканића, врхунац је досегла током расправе о утрошку буџетских средстава, у "глуво доба" ноћи, тачније петнаестак минута пред поноћ.

Већина Прњаворчана тада је била у дубоком сну и не слутећи шта се, заправо, дешава у њиховом парламенту, поготово да ће ти догађаји, по први пут у његовој историји, добити и свој судски епилог.

Како "Новости" незванично сазнају, након оцене тужилаштва, скупштинска драма у Прњавору ће, највероватније, добити прекршајни судски епилог, пошто нико од актера није задобио физичке повреде.

Барем у овом редовном поступку пред Основним судом у Прњавору. Уз исказе парламентараца, како сазнају "Новости", судији ће од помоћи бити званични аудио и видео снимци са скупштинсог заседања.

Извор: Новости

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

реално

29.03.2015 11:03

Др Шиканић кога су муџахедини мучили на Озрену указује на лоповлук СДС-а у Прњавору. Водовод у Прњавору искључује воду биједи за 50 км.Вода није за пиће

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко нереалан

29.03.2015 12:20

Ако си ти реалан, дај име и презиме коме је искљуцена вода за 50 КМ. Па и Лукановиц је у рату био од првог до последњег дана али по теби ето није био заробљен па по теби мање вриједи. Не таласај мајке ти.

Name

реално

29.03.2015 13:03

Мозда није буквално 50 али и да је 150 км вода није за пице. прњавор инфо

ОДГОВОРИТЕ
Name

нереалан тотално

29.03.2015 13:29

Је*о те Прњавор.инфо као да су они релевантни и званицни, др је у праву за много стари, али нацин на који он то ради није примјерен. И доста је СДС у Прњавору трпио његове испаде и глупости, а све на конто тог сто је био заробљен.

Name

Стрбацан

29.03.2015 13:32

Све лопов до лопова а само лају један на другога. Сви сте ви иста багра. Измисљате свакодневно бајке како вода није за пице, како је неком због 50 км искљуцена вода, струја итд само лазете и завадјате народ. А и народ је излудио скроз , а није ни цудо какве им лази сервирате сваки дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стрпци у срцу

29.03.2015 14:15

Све ове индо сервира Нинко Дјуриц и блати насу опстину. Ста га брига када није његова, досао овде, добио стан, "опр'о" паре преко удрузења избјеглих и сада прави циркус кроз текстове

ОДГОВОРИТЕ
Name

сваста

29.03.2015 16:26

Е сељак у срцу. Какве везе сад има Нинко. Јел' то хоцес да казес да оно сто смо сви видјели на снимку није тацно и да Нинко измисља. Те податке о прању пара у полицију и тамо до детаља описес. Немој само да тврдис како неце бити ниста бла, бла, бла. Све сто сам досад пријавио процесуирано је. И најбоље ти је и да останес у Стрпцима ниси ти за даље.

Name

СзП

29.03.2015 15:01

Овако ми у СзП решавамо своје проблеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стрпци у срцу

29.03.2015 17:55

Сматрам да овакви текстови само стете опстини и да их не треба ни објављивати. Нинко има много лијепих ствари из Прњавора да писе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРТЕ МРТЕ

29.03.2015 19:43

''ПОЛИТИЦКА ЕЛИТА'' ХА ХА ХА, СВЕ ПСИХИЈАТРУ ПОСЛАТИ...

ОДГОВОРИТЕ