Видео: Предао се ''човјек-бакља''!

Подгоричанин Лука Лазаревић предао се полицији након што је осумњичен да је на утакмици Црне Горе и Русије погодио бакљом голмана гостујуће екипе Игора Акинфејева због чега је утакмица под Горицом била прекинута у првом минуту сусрета.

Фудбал 29.03.2015 | 09:20
Видео: Предао се ''човјек-бакља''!

Судија меча је опоменуо после тога публику да ће и због најмањег ексцеса утакмица бити прекинута, што се десило у другом полувремену при резултату 0:0.

Предаја Лазаревића је организована у центру Подгорице, након чега га је полиција одвела у "Централну безбедност" Подгорица.

Очекује се да тужилац квалификује ово дело.

По писању "Вијести", Лазаревић, чији је отац један од познатијих навијача Будућности из "старе гарде", крио се до суботе поподне након што је направио срамотан инцидент на стадиону под Горицом.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

јуначине

28.03.2015 19:50

Браво дјетићи, јадна ти мајка где те роди.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

29.03.2015 08:16

Пука случајност, да баци још сто бакљи, не би га погодио уопште.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејанпд

29.03.2015 09:32

Довољно је да је покушавао...не разумијем констатацију,јел то неко оправдање!? Има тату, има и маму, Мила, шиптаре...ако му је до гадјања што у голмана Русије!? Можда је опржио прст па није стигао погледати гдје баца! Има ту елемената за кривично гоњење, уношење забрањених предмета, кориштење отвореног пламена, изазивање опште опасности, наношење тјелесних повреда, напад према учеснику спортске манифестације, страном држављанину због његове националности, расе...па и покушај убиства из нехата...да је Црна Гора правна држава или Акинфејев енглез,амер или француз ко зна вратили би и смртну казну, овако биће 6 мјесеци условно на годину.

Name

ја

29.03.2015 08:20

пут за нато

ОДГОВОРИТЕ