Video: Predao se ''čovjek-baklja''!

Podgoričanin Luka Lazarević predao se policiji nakon što je osumnjičen da je na utakmici Crne Gore i Rusije pogodio bakljom golmana gostujuće ekipe Igora Akinfejeva zbog čega je utakmica pod Goricom bila prekinuta u prvom minutu susreta.

Fudbal 29.03.2015 | 09:20
Video: Predao se ''čovjek-baklja''!

Sudija meča je opomenuo posle toga publiku da će i zbog najmanjeg ekscesa utakmica biti prekinuta, što se desilo u drugom poluvremenu pri rezultatu 0:0.

Predaja Lazarevića je organizovana u centru Podgorice, nakon čega ga je policija odvela u "Centralnu bezbednost" Podgorica.

Očekuje se da tužilac kvalifikuje ovo delo.

Po pisanju "Vijesti", Lazarević, čiji je otac jedan od poznatijih navijača Budućnosti iz "stare garde", krio se do subote popodne nakon što je napravio sramotan incident na stadionu pod Goricom.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

junačine

28.03.2015 19:50

Bravo djetići, jadna ti majka gde te rodi.....

ODGOVORITE
Name

Milojko

29.03.2015 08:16

Puka slučajnost, da baci još sto baklji, ne bi ga pogodio uopšte.

ODGOVORITE
Name

dejanpd

29.03.2015 09:32

Dovoljno je da je pokušavao...ne razumijem konstataciju,jel to neko opravdanje!? Ima tatu, ima i mamu, Mila, šiptare...ako mu je do gadjanja što u golmana Rusije!? Možda je opržio prst pa nije stigao pogledati gdje baca! Ima tu elemenata za krivično gonjenje, unošenje zabranjenih predmeta, korištenje otvorenog plamena, izazivanje opšte opasnosti, nanošenje tjelesnih povreda, napad prema učesniku sportske manifestacije, stranom državljaninu zbog njegove nacionalnosti, rase...pa i pokušaj ubistva iz nehata...da je Crna Gora pravna država ili Akinfejev englez,amer ili francuz ko zna vratili bi i smrtnu kaznu, ovako biće 6 mjeseci uslovno na godinu.

Name

ja

29.03.2015 08:20

put za nato

ODGOVORITE