Јоветић: Руси су само чекали и дочекали!

Фудбалери Црне Горе истичу да је џабе то како су играли против Русије, јер је јасно да ће они највише испаштати због прекида и инцидената навијача.

Фудбал 28.03.2015 | 17:00
Јоветић: Руси су само чекали и дочекали!

Фудбалери Црне Горе борили су се на мечу против Русије, али је фудбалска игра остала у другом плану. меч у Подгорици прекинут је у 67. минуту меча након што су хулигани са трибина други пут погодили играча гостујуће екипе.

Фудбалери Црне Горе нису били много расположени за причу после прекида, свесни да их после свега што се догодило сигурно очекује казна.

"Разочаран сам. Мислим да нам ово није требало. Изашли смо и пружили максимум, одбранили пенал, али шта рећи након оваквог меча. Код другог прекида је неки новчић убачен. Руси као да су чекали да се нешто деси, јер им је речено на полувремену да пријаве судији уколико се догоди и најмањи инцидент. Највише ћемо ми да испаштамо, а ја се надам да казна неће бити огромна", пренеле су "Вијести" изјаву Стевана Јоветића.

Везиста "ђетића" Никола Вукчевић страхује да би репрезентација могла да сноси огромне последице.

"Атмосфера од почетка је била негативна, како на трибинама, тако и на терену. Осећао се велики притисак на судије. Само нас је победа остављала у трци за бараж или директан пласман на Европско првенство, али је сада изузетно тешка ситуација. Вероватно ће ово оставити последице на екипу", нагласио је Вукчевић.

Новопечени репрезентативац Адам Марушић био је тужан што је меч на којем је дебитовао за национални тим завршен прекидом.

"Знамо сви шта се десило у првом минуту када је погођен бакљом голман Акинфејев, ја нисам видео тачно, али ми је речено. Дали смо максимум, што је битно. Сада ћемо видети шта ће бити. Мени је жао што се све ово издешавало на овом мечу, јер сам дебитовао за репрезентацију пред пуним стадионом. Али, шта је ту је, идемо даље".

Младен Кашћелан рекао је да би навијачи требало да бодре репрезентацију.

"Нисам видео када је погођен голман Русије. Жао ми је момака из екипе, јер су дали све од себе, али узалуд. Требало би људи да буду уз нас и да нас бодре, али се нађе појединац који направи испад...", навео је Кашћелан.

Руси су званично уложили жалбу што меч није прекинут после првог инцидента, а УЕФА ће сада морати добро да изанализира шта се све догодило на стадиону у Подгорици. Судећи према ранијим искуствима, Црна Гора оправдано страхује због теже казне...

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

немања

28.03.2015 16:16

Голман је добио бакљу у лице, и сад као Руси су цекали да се несто деси, хаха стварно смјесно, заслузују да играју без публике наредне две год.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Телетабис

28.03.2015 17:28

Ето, па сад уводите санкције Русији!

ОДГОВОРИТЕ