Jovetić: Rusi su samo čekali i dočekali!

Fudbaleri Crne Gore ističu da je džabe to kako su igrali protiv Rusije, jer je jasno da će oni najviše ispaštati zbog prekida i incidenata navijača.

Fudbal 28.03.2015 | 17:00
Jovetić: Rusi su samo čekali i dočekali!

Fudbaleri Crne Gore borili su se na meču protiv Rusije, ali je fudbalska igra ostala u drugom planu. meč u Podgorici prekinut je u 67. minutu meča nakon što su huligani sa tribina drugi put pogodili igrača gostujuće ekipe.

Fudbaleri Crne Gore nisu bili mnogo raspoloženi za priču posle prekida, svesni da ih posle svega što se dogodilo sigurno očekuje kazna.

"Razočaran sam. Mislim da nam ovo nije trebalo. Izašli smo i pružili maksimum, odbranili penal, ali šta reći nakon ovakvog meča. Kod drugog prekida je neki novčić ubačen. Rusi kao da su čekali da se nešto desi, jer im je rečeno na poluvremenu da prijave sudiji ukoliko se dogodi i najmanji incident. Najviše ćemo mi da ispaštamo, a ja se nadam da kazna neće biti ogromna", prenele su "Vijesti" izjavu Stevana Jovetića.

Vezista "đetića" Nikola Vukčević strahuje da bi reprezentacija mogla da snosi ogromne posledice.

"Atmosfera od početka je bila negativna, kako na tribinama, tako i na terenu. Osećao se veliki pritisak na sudije. Samo nas je pobeda ostavljala u trci za baraž ili direktan plasman na Evropsko prvenstvo, ali je sada izuzetno teška situacija. Verovatno će ovo ostaviti posledice na ekipu", naglasio je Vukčević.

Novopečeni reprezentativac Adam Marušić bio je tužan što je meč na kojem je debitovao za nacionalni tim završen prekidom.

"Znamo svi šta se desilo u prvom minutu kada je pogođen bakljom golman Akinfejev, ja nisam video tačno, ali mi je rečeno. Dali smo maksimum, što je bitno. Sada ćemo videti šta će biti. Meni je žao što se sve ovo izdešavalo na ovom meču, jer sam debitovao za reprezentaciju pred punim stadionom. Ali, šta je tu je, idemo dalje".

Mladen Kašćelan rekao je da bi navijači trebalo da bodre reprezentaciju.

"Nisam video kada je pogođen golman Rusije. Žao mi je momaka iz ekipe, jer su dali sve od sebe, ali uzalud. Trebalo bi ljudi da budu uz nas i da nas bodre, ali se nađe pojedinac koji napravi ispad...", naveo je Kašćelan.

Rusi su zvanično uložili žalbu što meč nije prekinut posle prvog incidenta, a UEFA će sada morati dobro da izanalizira šta se sve dogodilo na stadionu u Podgorici. Sudeći prema ranijim iskustvima, Crna Gora opravdano strahuje zbog teže kazne...

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

nemanja

28.03.2015 16:16

Golman je dobio baklju u lice, i sad kao Rusi su cekali da se nesto desi, haha stvarno smjesno, zasluzuju da igraju bez publike naredne dve god.

ODGOVORITE
Name

Teletabis

28.03.2015 17:28

Ето, па сад уводите санкције Русији!

ODGOVORITE