Ухапшен директор школе који је злостављао ђаке!

Директор једне француске основне школе у области Изер је приведен под сумњом да је сексуално злостављао деветоро деце претшколског разреда.

Свијет 28.03.2015 | 09:25
Ухапшен директор школе који је злостављао ђаке!

Директор основне школе у француској области Изер приведен је, на основу тужби родитеља, под сумњом да је сексуално злостављао деветоро ученика претшколског разреда, узраста шест и седам година, међу којима два дечака и седам девојчица.

Директор педофил је у притвору признао злодела. У међувремену је стигло још пет оптужби, које се односе и на другу школску установу у којој је директор, чији су иницијали Р. Ф. радио до 2014.

Просто је невероватно како је могао да остане на функцији, после чињенице да је 2008. ухваћен да гледа порнографске филмове педофилског карактера.

Француске власти тада су алармирале немачке службе за праћење деликата преко интернета. Директор школе је тада саслушан тек после годину и по, и такође је признао дела за која су га теретили. Осуђен је том приликом на шест месеци условног затвора уз обавезу лечења, што је испоштовао.

Суд, међутим, о својој одлуци није обавестио школске власти, сматрајући то приватном ствари осуђеног, имајући у виду да је “само” гледао филмове.

Извор: Телеграф/Новости

Коментари / 0

Оставите коментар