Словачки предсједник пјева и свира

Видео снимак на којем словачки председник Андреј Киска пева и свира гитару са рок бендом, постављен је данас на Интернету и у првих шест сати је забележио више од 100.000 прегледа.

Свијет 28.03.2015 | 08:22
Словачки предсједник пјева и свира

Познати милионер и филантроп, који је прошле године изабран за председника Словачке, придружио се саставу "Бусинесс Леадерс" на недавно одржаној добротворној вечери и отпевао хит "Усмев" (Насмеј се) из 1977. легендарне словачке рок групе "Модус".

На снимку се може видети како у публици настаје хаос у тренутку када 52-годишњи Киска, у пословном оделу и црвеној кравати, почне да пева и "кида" гитару.

Словачки председник, који важи за великог љубитеља рок звука, није пропустио прошлог лета да, одмах након победе на председничким изборима, испрати највећи музички фестивал у земљи, Похода.

Његов претходник у председничкој фотељи, 73-годишњи Иван Гашпарович, више, пак, ужива у националној фолклорној музици, а вичан је и у свирању пастирске фруле "фујаре".

Према писању листа "Живот", Киска је у младости радио као инструктор у омладинским камповима где је "срца девојака освајао свирајући гитару".

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

29.03.2015 08:08

Није то ниста кад Додик запјева прозори пуцају.

ОДГОВОРИТЕ